joi, 24 septembrie 2020

UPDATE Cine este angajatul DSP Buzău, cercetat de procurori după ce ar fi mers la serviciu fiind infectat cu coronavirus

UPDATE

Se pare că ar fi vorba despre epidemiologul Carmen Scântei. Aceasta s-a internat pe 1 iulie după ce pe 30 iunie a primit rezultatul pozitiv pentru COVID19.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au deschis miercuri un dosar penal privind zădărnicirea combaterii bolilor în care este vizat un angajat al Direcției de Sănătate Publică Buzău.

„S-a reţinut faptul că, în perioada 25.06.2020-01.07.2020, un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, nu a adoptat măsura izolării la domiciliu, deşi – la data de 25.06.2020 – intrase în contact cu o persoană confirmată ca fiind infectată cu virusul COVID-19, continuând să îşi desfăşoare activitatea profesională în cadrul instituţiei, chiar şi ulterior datei de 29.06.2020, când a fost şi aceasta testată pozitiv ca având acelaşi virus.

Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău”, se precizează în ciomunicatul Parchetului.

Revenim cu detalii!

loading...
error: Content is protected !!