vineri, 16 aprilie 2021

Angajat cu trei stele la Consiliul Județean

Fostul comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica” Petrică-Lucian Foca, general cu trei stele pensionar, va fi angajat la Consiliul Județean Buzău. El va ocupa o funcție publică de execuție, de „consilier clasa I, gradul profesional superior” în cadrul Serviciului achiziții și contracte, Compartimentul achiziții publice.

Petrică-Lucian Foca va fi angajat la Consiliul Județean în urma unui concurs – la care a fost singurul candidat – în cadrul căruia a obținut 89,67 puncte la proba scrisă, și 100 de puncte la proba interviului.

Generalul în rezervă cu trei stele Lucian Foca a deținut, după pensionare, funcția de consilier al ex-premierului Mihai Tudose, funcție din care a fost eliberat după demisia acestuia din urmă.

22 COMENTARII

 1. A naibii lichea incompetenta! De ce nu ti-ai gasit ma loc in privat, de bun ce esti? Il cunosc pe om, o nulitate si un profitor. Cum naiba toate fosilele astea comuniste, cu pensii cat China, isi gasesc de lucru taman la stat si pe lefuri babane, un copil tanar nu are loc de „competenta” acestor nonvalori?

 2. Se poate cere anularea examenului în instanță,oricum ,minime verificări cu privire la angajarea prin examen a acestui general ar trebui să se facă!Având în vedere comentariile organul judiciar se poate sesiza din oficiu!

 3. Are față de general de carton, cu mustață și sub grade. Asta e țara făcută de ei în 1989. O maimuță dornică de eternitate. Așa sunt ”ei”. E angajat la ordin pe unitate. Pute!

 4. Pentru marius sj.
  Nu stiu cum l-ati cunoscut dvs pe generalul foca dar sa va spun cum l-am cunoscut eu:
  1. o lichea ordinara, pupincurist, marsav si obedient;
  2. unul din cei mai slab pregatiti ofiteri de comanda sub care am activat in armata:
  3. slugarnic fata de sefi si zbir fata de subordonati;
  4. afemeiat, curvar.
  5. inconjurat de lachei
  6. cu o puternica capacitate de manipulare.
  7. hotarat si ambitios
  8. nestiutor de carte dar darz si tenace
  9. mincinos.

  Pt dl. Calin Bostan: stimate domnule jurnalist, este curios cum nu ati facut niciun comentariu referitor la faptul ca dl general foca a concurat singur pe post…. cu stima, a dumneavoastra…

  • Stimată Doamnă, eu am dat știrea, am remarcat faptul că dl. Foca a fost unic candidat la concurs, comentariile văd că le faceți dumneavoastră. Nu am vrut să vă răpesc plăcerea și apetența de a oferi buzoienilor informații despre domnia-sa, pe care văd că îl cunoașteți extrem de bine, chiar din apropiere, aș spune.

 5. Pentru ,,marius sj,, stimate domn ,se numește discriminare pozitivă,adică acest comandant discriminează angajații iar aceștia sunt fericiți pentru că nu reușesc să se dezvolte personal ca acest tânăr pensionar ,,activ,,.Legi date pentru oamenii sistemului!

 6. Nu comentam aici sa aducem jigniri, ori sa lezam o anume persoana, respect profesionalismul, si daruirea dar din contra avind in vedere ca este pensionar trebuie sa ajute cu experienta pe care o are dinsul, sa ajute un tinar sau o tinara dornic de munca iesit de pe bancile facultatii. avindin vedere ca domnia sa are deja o pensie sa lase locul unei persoane tinere sa manince si ia o piine..o mamaie mi a povestit o chestie.. vine nepotelul de la scoala suparat ca a luat premiul 2 deoarece a avut doar un bine la o materie in rest foarte bine si nici o absenta, si spune mamaie cutarescu baiatul donmului x care are bine si a lipsit de la scoala a luat premiul intii, zice eu nu ma mai duc la scoala fiinca nu este corect…concluzia tragetio singuri…domnul ix era nu stiu ce director..

 7. Oameni buni. Potoliti-va. Nu faceti afirmatii gratuite sau comentarii in necunostinta de cauza.. Dl.Foca, indiferent ce functii a avut, este un profesionist adevarat. Cu mult mai de valoare, ca si om, caracter sau..pregatire in diverse domenii decat fff multe persoane care ocupa acum scaune..caldute in CJ. Iar despre achizitii, o sa le dea..ceata la multi. A fost ordonator de credite pentru, aproape jumatate din armata Romaniei. Cunoaste toata legislatia in domeniu. Insa, ce este ffffff important este faptul ca..este corect… Revin la ce am scris la inceput.. Potoliti-va.. Eu l-am cunoscut si stiu ce poate.. Voi, cei care va dati cu parerea, gresiti.. Ori nu-l cunoasteti, ori sunteti egoisti.. Dar, din punctul meu de vedere dupa ce v-am citit comentariile…, cu siguranta..inferiori.. Iar d-lui Foca, ii doresc sa fie la fel cum a fost in toata cariera dumnealui de militar, sa fie sanatos si sa ignore rautaciosii si egoistii..

  • Gogule…cred ca era cazul ca dl caporal sa ramana la pensie….era suficient pentru el

 8. Rusine….nemincatilor!
  Pensii de 500 milioane vechi !
  Prostii sa vi le plateasca nu EU!

 9. Bravo natiune !!!!! D-nul pensionar care nu mai este bun pentru armata este competent pentru un amarat de post de slujbas la CJ. De la comanda unei armate ,va fi „supus” unui civil! Urmeaza rapid promovarea pe un post de conducere, cum ii sta bine unui general. satraiti d-l presedinte!

 10. Și aici ai făcut aranjamente de ai fost singur la concurs…ca în armată…tu te pricepi….apropo cât te a costat?

 11. sa inteleg ca renunta la pensie cat timp este angajat intr-o stuctura de stat …??:?

 12. Penibil!!!!! Nu mai are abilitati si competente-e pensionar ,dar poate sa ocupe(!!!!) un post de functionar.A condus o armata si va fi condus de un civil? Cred ca urmatorul pas va fi la o pozitie de conducere.Exista in schema d-le presedinte?Asta este doar intrarea!

 13. Ne vaitam de ce pleaca tineretul din romania,,, concursurile in romania sint facute sa nu fie promovate ,ele trebuiesc promovate de cine trebuie, asa ca dragi premianti su studii si licente,,,,avem posturi la salubrizare muncitor stradal, ca lozinca in romania este bine ca ai de unde minca o bucata de piine.

 14. Amaritul, are pensia mica cu 400 de lai pe luna, nu ajung nici de medicamente……trai a fost, trai va vi si deacum innainte, sa ne vaitam de sanatate.

 15. Mistooo….el este generalul care a fugit din armata…la pensie?….
  Armata cu generali din plumb si cai de lemn…

Comments are closed.

loading...