Monden

Andrei Ursu a refuzat o nouă participare la „Te cunosc de undeva!”

Reprezentantul României la Eurovision 2022 a câștigat de două ori concursul „Te cunosc de undeva!” împreună cu Emi și i s-a propus din nou să vină la show-ul difuzat de Antena 1. Andrei a preferat însă, ca de această dată, să stea departe de platourile de filmare. Buzoianul are cu totul alte preocupări, dorindu-și cu ardoare să aibă mai multe realizări pe plan artistic.

„Am avut niște discuții în legătură cu participarea noastră. Doar că eu acum mă focusez pe muzică. Sunt focusat pe noul album și pe altele. Și, de obicei, când mergeam la filmări nu aveam timp de nimic altceva. Am zis că ar fi al treilea sezon la rând. E destul de mult și am zis <pas> sezonului ăstuia. Mi-ar mai fi plăcut să particip. Am vorbit cu producătorii. Ne-au zis că dacă vrem să revenim, cu mare plăcere oricând vrem putem să revenim, că ne-am distrat și le-a plăcut foarte mult de noi. Doar că acum vreau să mă focusez mai mult pe muzică și pe concerte”, a detaliat cântărețul.

Andrei și-a rebranduit proiectul și pregătește un nou album intitulat „Cântece de inimă”, din care a lansat deja trei piese, axate pe muzica veche românească. „Am renunțat și la numele meu de scenă. O să fac evenimente cu muzică veche, la ceva restaurante vechi, și tot așa”, a mai spus Andrei Ursu, în exclusivitate pentru „Fanatik”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker