vineri, 03 iulie 2020

Andrei Ursu, la filmări cu Antonia (galerie foto)

          *Talentatul dansator a răspuns cu plăcere la invitaţia vedetei de a dansa alături de ea în noul videoclip

     Numai lucruri bune li se întâmplă celor talentaţi şi muncitor! Andrei Ursu este un caz ce întăreşte  regula şi se mândreşte mai nou cu un proiect important, un videoclip al Antoniei, actualmente una dintre cele mai frumoase şi solicitate cântăreţe la concerte. „A filmat ca şi dansator alături de artistă zilele trecute, şi-a încasat şi onorariul, chiar era foarte mândru.

          *Talentatul dansator a răspuns cu plăcere la invitaţia vedetei de a dansa alături de ea în noul videoclip

     Numai lucruri bune li se întâmplă celor talentaţi şi muncitor! Andrei Ursu este un caz ce întăreşte  regula şi se mândreşte mai nou cu un proiect important, un videoclip al Antoniei, actualmente una dintre cele mai frumoase şi solicitate cântăreţe la concerte. „A filmat ca şi dansator alături de artistă zilele trecute, şi-a încasat şi onorariul, chiar era foarte mândru.Piesa cred că este una nouă, parcă <Jameia> se numeşte. Oamenii au fost foarte serioşi. Nu mai ştiu însă ce s-a întâmplat cu emisiunea <Dansez pentru tine>, ştiu că ultima dată şi-au actualizat datele referitoare la el, cum a terminat Bacalaureatul, unde a intrat la facultate şi cam atât. O să-l mai întreb, dar e foarte ocupat acum cu alte filmări, aproape zilnice şi nu prea are timp de telefoane”, a precizat mama sa, Adriana. Tot ea ne-a detaliat că a fost foarte fericit când a aflat vestea cu admiterea la facultatea unde şi-a dorit să studieze, anume Marketing în cadrul Academia Studii Economice şi mai mulţumit atunci când i s-a spus că a fost acceptat pe locul 21, adică printre primii elevi cu bursă de studiu.

 

A fost selectat din publicul prezent la concertul artistei Lady Gaga

 

     Pentru atâtea reuşite, Andrei şi-a permis un bilet la un eveniment mult aşteptat de fanii controversatei artiste Lady Gaga şi pentru concert şi-a făcut o costumaţie specială, demnă de un profesionist în showbizz. „Şi-a modificat şi ales o ţinută mai trăznită, dar cred că adecvată pentru atmosfera de acolo şi, cum este el băgăcios şi bucuros mereu să îşi exprime opiniile, l-au intervievat nişte persoane şi l-au selectat pentru nişte filmări, la care cred că este şi acum, pentru că mi-a zis că zilnic merge la repetiţii”, a mai detaliat mândră Adriana, mama talentatului dansator.

 

 

 

{loadposition zgalerie08233}

 

loading...
error: Content is protected !!