marți, 26 mai 2020

Andrei Duban vine la Buzău, oraşul natal al soţiei sale, la BeerFest II

Weeke-ndul acesta vin la Buzău să ne încânte seara artişti care mai de care cu chef de distracţie şi voie bună, în cadrul celei de-a doua ediţii a BeerFest.  Ecaterina & Dimitri Band şi Andrei Duban sosesc pe 20 ­ianu­arie, de la ora 19,00, în pubul O’ brothers de cu un show complet, iar DJ Speed va încinge atmosfera cu mixuri demenţiale, aşa cum numai el ştie! De la ora 19,00, până la 5,00 dimineaţă sunt progamate zece ore de distracţie maximă în care se va râde, se va mânca şi se va dansa până la răsărit!

Ecaterina & Dimitri Band reprezintă unul dintre cele mai fresh proiecte din muzică românească. Până în prezent, aceştia au lansat împreună single-uri precum „La La La”, „Zi cu soare”, „Chiky Lala”, „Adre­nalină” şi „Sanctuar“.

Pionierul preferat al soţilor Ceauşescu, căsătorit cu o buzoiancă

Andrei Duban va completa şi el seara cu glume bune şi situaţii de un comic ieşit din comun. Actorul de 45 de ani este căsătorit cu buzoianca  Graţiela Teohari (31 de ani), absolventă a Liceului de Artă „Margareta Sterian”, şi au împreună un băieţel pe nume Armin, în vârstă de cinci ani. Cei doi soţi pot fi văzuţi în curând pe ProTv, Andrei şi Graţiela Duban fiind singurul cuplu, soţ şi soţie, care va renunţa la viaţa lor privată de familie pentru a participa la emisiunea Ferma vedetelor! Condiţiile de viaţă ca acum 100 de ani, în care vor trebui să trăiască alături de încă zece oameni, nu îi sperie pe cei doi actori.

Despre relaţia cu buzoianca (şi ea absolventă a Facultăţii de Teatru), actorul a povestit că este una armonioasă, iar cel care dă ordine în casă este tocmai cel mic.

Actor de teatru şi film, cu studii la Academia de Teatru şi Film, secţia Actorie, clasa profesor Ion Cojar, Duban era în perioada comunismului, vedeta emisiunii „Lumea Copiiilor” din fiecare duminică dimineaţă, la Televiziunea Română. După ce a câştigat concursul „Cântarea României”, un fel de „Vocea României” din zilele noastre, Duban a ajuns să fie pionierul preferat al soţilor Ceauşescu, cărora le recita poezii.

loading...
error: Content is protected !!