joi, 04 iunie 2020

Andreea Runceanu de la Amadeus, prin țară cu cortul

Buzoianca Andreea Run­ceanu și-a făcut planurile de vacanță. Întâi, ea, soțul ei și copiii lor – Ianis, 10 ani, și Igor, 8 ani – vor merge în străinătate, apoi, pentru că băieții s-au simți foarte bine la Bran, unde au mers cu cortul, vor repeta această experiență.

Lidera trupei Amadeus a vorbit pentru Libertatea despre planurile de vacanță pe care și le-a făcut după numeroasele concerte susținute în această vară alături de colegele de trupă în țară și străinătate.

„Mergem cu un grup mare, cu mulți copii. Vom merge într-o vacanță de o săptămână la Barcelona, apoi pe la mare, dar și cu cortul, prin luna august. Am mai fost la Bran, anul trecut, și copiilor le-a plăcut cel mai mult dintre toate vacanțele! Ne strângem mai mulți, vom merge cu un grup mai mare, cu mulți copii, că să se joace între ei!”, a declarant buzoianca într-un interviu pentru Libertatea.

În ciuda programului încărcat, Andreea își face timp în fiecare vară pentru o vacanță lungă cu copiii. Anul acesta, vor îmbină confortul cu traiul în natură, mai întâi mergând într-un sejur la hotel, într-o țară străină, și apoi bucurându-se de apro­pierea de natură, printr-o dru­meție cu rucsacul în spate și campat prin munți.

Niciunul dintre copii nu i-a moștenit talentul

Băieții artistei sunt pasionați de excursii, dar practică și tenisul. Cân­tăreața a mai spus că, momentan, nici unul dintre băieții ei nu pare să-i fi moștenit talentul artistic. Amândoi sunt însă pasionați, în schimb, de sportul alb, pe care-l și practică. „Fac tenis, sunt talentați, le place”, le-a mai spus Andreea reporterilor de la Libertatea.

Andreea Runceanu s-a născut în Buzău, într-o familie cu inclinații muzicale. A învățat primele cântece de la bunica sa, în timp ce mama sa era profesoară de vioară, iar tatăl său a cântat într-un cor timp de 25 de ani. Fratele său, Xenti Runceanu, a început să cânte la pian încă de mic, iar verisoara sa a fost însăși Mihaela Runceanu, idolul unor întregi generații.

 

Prima apariție muzicală a avut loc când Andreea avea doar opt ani și a însemnat participarea la un concurs național de muzică, iar de atunci, cum chiar ea spune, a rămas nedes­părțită de vioară. La 12 ani s-a mutat în București și a urmat cursurile Liceului de Muzică „George Enescu”, unde a și început aventura trupei Amadeus, din care face parte.

loading...
error: Content is protected !!