duminică, 24 ianuarie 2021

Andra și Răzvan Gogan, vedete într-un nou film de Crăciun

• Buzoianca spune că părinții i-au sponsorizat pentru acest proiect ce va fi lansat pe canalul lor de Youtube de Sărbători

Crăciunul 2020 va fi, pentru mulți, unul atipic din toate punctele de vedere, în contextul pandemic în care ne aflăm, însă pentru frații Gogan, Andra și Răzvan, va fi unul de poveste, cu… povești! Pentru că zilele acestea se va lansa, pe canalul de Youtube al Andrei, o peliculă cu o poveste specială, un film realizat de cei doi protagoniști în engleză.

,,Escape from Christmas”, sponsorizat integral de familia Gogan, este primul film produs de adolescenți români în limba engleză. Acțiunea filmului urmărește opt adolescenți care sunt convinși să meargă la o cabană izolată la munte. Ei rămân închiși acolo și sunt nevoiți să redescopere spiritul Crăciu­nului ca să poată ieși. Prin­tre actori îi întâlnim, pe lângă Andra și Răzvan Gogan, pe vlogerii Vlad Munteanu și Tomy Weissbuch-, pe care îl știți de la mai multe concursuri ­mu­zicale-, dar și pe alți tineri talentați, pe care îi veți ­des­coperi în poveste.

,,Ideea filmului ne-a venit după ce am terminat piesa de teatru <Tinderiada> și am hotărât ca, toți cei implicați în piesă, să facem și alte lucruri frumoase. Cum se apropiau Sărbătorile, am zis că ar fi foarte bine să facem un film, iar provocarea cea mai mare a fost să îl facem în engleză. Ideea filmului am gândit-o cu Răzvan, alături de echipă, dar scriptul l-am făcut împreună cu Răzvan, Tomy Weissbuch, Alexia Baiaran, Adina Chiș și Victoria Ionescu. E o muncă de echipă, iar rezultatul a fost minunat. Filmul este făcut de tineri, doar cu tineri și pentru tineri. Fiind pandemie, am vrut să avem un număr cât mai mic de participanți la acest proiect și de aceea am colaborat doar cu tineri”, a declarat buzoianca Andra Gogan.

S-ar părea că singurii ,,oameni mari” care i-au ajutat în proiect au fost părinții lor. ,,Părinții noștri au fost singurii maturi din echipă: au asigurat cate­ringul, au ținut locul sunetistului, al asistentului de platou (mama dădea cu clacheta când nu se găsea cine să facă asta), dar și pe partea de organizare. De asemenea, au fost și singurii <sponsori> ai acestui proiect: costurile pentru transport, catering, poze profesioniste etc.”, a povestit Andra. Vă mai spunem că s-a filmat de pe 6 până pe 11 decembrie la Casa Montis, din Râșnov, iar oamenii de acolo ,,au fost drăguți și nu ne-au perceput chirie pe vilă pentru zilele în care s-a filmat. Gazdele sunt o familie foarte drăguță, care ne-au ajutat cu tot ce au putut!”, a mai completat Andra.

Ce își doresc frații Gogan de la acest film? ,,Ne așteptăm ca proiectul să fie bine primit atât de adolescenți, cât și de copii, pentru că, deși e în engleză, vom adăuga și traducerea în limba română. De asemenea, sperăm ca acest proiect să atragă atenția și celor cu putere de decizie care să ne susțină să mai facem astfel de proiecte. Ne-a plăcut ce am făcut și vrem să mai facem”, a încheiat buzoianca.

loading...
error: Content is protected !!