Sport

Alternativă la grătare: Rapid vine pe 1 mai la Buzău

Dacă prestațiile fetelor de la Gloria n-au încântat în 2024, măcar de meciuri de gală să avem parte. Miercuri vine Rapid la Buzău, echipă de Champions League, un afiș cât se poate de interesant pentru iubitorii handbalului și nu numai. Meciul cu bucureștencele constituie și ocazia unei revanșe, după ce trupa alb-vișinie a eliminat Gloria din sferturile Cupei României, competiție care oferea o șansă, ce-i drept infimă, de a juca în Europa.

Meciul de pe 1 mai, zi în care românii sunt preocupați, mai degrabă cu încinsul grătarelor, este programat la 18.00, reper orar cât se poate de convenabil pentru toată lumea. În cea mai recentă întâlnire, din Cupă, Rapid s-a impus destul de clar, 29 la 23. În turul campionatului, tot bucureștencele au avut câștig de cauză, 31 la 23. Cel mai recent succes al Gloriei datează tocmai din august 2022, 36-29, la Buzău.

Gloria revine la Buzău după o înfrângere usturătoare, 29 la 36 cu Măgura Cisnădie.

Pentru partida de miercuri, clubul local pune la dispoziție bilete la prețul de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate online, sau de la casele de bilete, deschise în ziua meciului.

Articole similare