luni, 30 noiembrie 2020

Alina Ilie, în afara lotului pentru Europenele din Franţa

Interul dreapta de la SCM Gloria Buzău, Alina Ilie, nu l-a convins pe selecţionerul Martin Ambros că merită să facă parte din lotul României pentru Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Chemată la lotul B la Trofeul „Carpaţi”, unde a fost pe teren în victoria surprinzătoare în faţa Rusiei, şi nominalizată, iniţial, în lotul lărgit, Alina n-a fost oprită, în cele din urmă, şi pentru turneul final. De la lotul B au fost selecţionate centrul Mădălina Zamfirescu şi interul stânga Anca Polocoşer.

Lotul României pentru EURO 2018:

Denisa Dedu, Yulia Dumanska (portari) – Valentina Elisei-Ardean, Cristina Florică, Laura Chiper, Aneta Udriştoiu (extreme), Crina Pintea, Raluca Băcăoanu, Daniela Raţiu (pivoţi), Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Mădălina Zamfirescu (centri), Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Ana Maria Drăguţ, Melinda Geiger, Anca Polocoşer (interi)

La EURO 2018, care are loc în Franţa, între 29 noiembrie şi 16 decembrie, România face parte din grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia, iar primul meci va avea loc pe 1 decembrie, de la ora 19,00, împotriva Cehiei. ,,Trico­lorele” vor mai juca apoi cu Germania (3 decembrie, ora 19,00) şi Norvegia (5 decembrie, ora 19,00), toate meciurile la Brest.

Şi totuşi, avem o buzoiancă în Franţa!

La Campionatul European din Franţa, România va avea şi o brigadă de arbitre. Aceasta este formată din buzoianca Simona Stancu şi gălăţeanca Cristina Năstase, un cuplu printre cele mai valoroase din România, care are la activ inclusiv o semifinală de Liga Campionilor.

loading...
error: Content is protected !!