joi, 28 mai 2020

Alin Oprea de la Talisman și-a cunoscut soția la Buzău, în timp ce el era pe scenă, iar ea în public

Una dintre cele mai iubite trupe din anii ‘90, ­Ta­lisman, concerta în anul 1997 la Buzău, iar solistul Alin Oprea avea să se îndrăgostească la prima vedere de o buzoiancă aflată în public. Buzoianca Larisa avea să îi devină soție, iar luna trecută cei doi au sărbătorit 22 de ani de căsătorie, chiar dacă momentan Alin se află în România, iar soția sa este la Londra cu cei doi copii.

Alin și Larisa s-au cunoscut la un concert de la Buzău, la doar o zi după ce cântărețul a lansat celebra melodie „Atât de singur”. Alin a zărit-o pe Larisa în public, a invitat-o la film și apoi la restaurant. La niciun an după acel moment, cei doi tineri s-au căsătorit. După alți 10 ani, Larisa și Alin și-au reînnoit jurămin­tele, în fața unui preot din Chicago, Statele Unite. Cântărețul se declară un familist convins. Cei doi soți au colindat, în toți acești ani, lumea de la un capăt la altul, și-au construit căminul la care au visat dintotdeauna și au adus pe lume doi copii Meli­ssa și Adrian.

Cu ocazia aniversării zilei nunții lor, Larisa  a postat un mesaj extrem de romantic, ce a făcut furori pe Internet însă, din păcate, cei doi nu au putut ciocni un pahar de șampanie decât virtual, de la distanță, căci Larisa este la Londra, unde cei doi copii ai lor se află la studii. Buzoianca a postat alături de o imagine de la nuntă, pe Facebook, un mesaj de suflet. „22 de ani! Mulțumesc”, a fost comentariul adăugat în dreptul pozei.

„Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie, în Buzău, orașul meu natal”

„Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert ­Ta­lisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi. Locu­iesc împreună cu copiii de trei ani. Acum stăm în casă majoritatea timpului. Nu se știe nimic, dacă o să se mai meargă la școală anul acesta sau nu. Aici situația nu este așa de strictă ca în România, adică nu avem poliție pe străzi, nu ne întreabă nimeni nimic în cazul în care ieșim din case. Melissa este anul 12 la BRIT School, Adi student anul II la BIMM, ambele sunt cu profil Muzică. Melissa are deja câteva cântece compuse de ea și lucrează împreună cu Alin la producția lor”, a precizat buzoianca Larisa.

„Ea nu a dorit să vină la concertul nostru, una din prietenele ei a luat-o forțat”

În ceea ce privește momentul în care cei doi s-au cunoscut, la concertul de la Buzău, Alin rememorează cu drag acea clipă.

„Soția mea era în public la acel concert. Am zărit-o și mi-a plăcut enorm de ea, m-am îndrăgostit la prima vedere. Soția mea mi-a povestit că asculta muzica Talisman, făcuse rost de piesele noastre de început. Nu a dorit să vină la concertul nostru, una din prietenele ei a luat-o cu ea, forțat. Este o tipă foarte ordonată, sportul de performanță practicat de ea spunându-și cuvântul în formarea ei ca om. A jucat handbal și a făcut judo de performanță, a fost campioană națională la judo și este deținătoarea centurii maro. Pe vremea când am cunoscut-o, n-aveam bani nici să plătesc două pizza în oraș. Primul cadou pe care i l-am făcut a fost chiar inelul de logodnă. Am cunoscut-o în noiembrie, iar în februarie deja i-am dat inelul. Ce credeați că am vrut să pierd fata?“, a declarat Alin Oprea cu ocazia unui alt interviu.

loading...
error: Content is protected !!