luni, 01 iunie 2020

Alex Rotaru, candidat la toate cele trei secțiuni ale Festivalul Tinereții de la Jupiter

       *La preselecția care va avea loc mâine, la Buzău, participă 21 de buzoieni

     Mare desfășurare de forțe va avea loc vineri, într-unul dintre centrele comerciale din Buzău, cu ocazia organizării preselecției pentru Festivalul Tinereții de la Jupiter. Dosarele de înscriere ale concurenților au fost strânse la Palatul Copiilor și până acum au decis să-și încerce norocul 23 de copii, dintre care doar doi din afara Buzăului.

 

       *La preselecția care va avea loc mâine, la Buzău, participă 21 de buzoieni

     Mare desfășurare de forțe va avea loc vineri, într-unul dintre centrele comerciale din Buzău, cu ocazia organizării preselecției pentru Festivalul Tinereții de la Jupiter. Dosarele de înscriere ale concurenților au fost strânse la Palatul Copiilor și până acum au decis să-și încerce norocul 23 de copii, dintre care doar doi din afara Buzăului.„Și anul trecut s-a organizat tot în municipiu, iar eu am fost profesor pentru doi concurenți, Alex Rotaru și Bianca Gheorghe, care au luat locul III, respectiv premiul special. Am fost cooptată în organizare și știu că până acum avem 23 de momente înscrise în preselecție, iar evenimentul îl vom cuprinde în cadrul unei emisiuni tv”,  a precizat Oana Dobre.

 

Jolt Kerestey, în juriu

     Cei care vor decide care talente merg mai departe în festivalul ce va avea loc în între 21-31 august, vin vineri dimineață direct în centrul comercial și vor alege pe loc concurenții ce se vor prezenta în preselecțiile finale. Jolt Kerestey, Viorel Covaci,  Marian Voican Ghioroiu și Eugen Țepeș vor coordona întreaga preselecție, pentru toate cele patru categorii muzicale. „Cei mai mulți s-au înscris pentru muzică ușoară, unde la categoria 6-9 ani avem șase concurenți, iar la 10-14 ani tot șase momente. Patru tineri se vor „duela” pentru categoria 15-25 de ani, iar pentru muzică populară avem doar doi candidați. Vor fi jurizate doar două duete înscrise și o singură piesă la creație, a lui Alexandru Rotaru. El este de fapt și eroul acestei preselecții, pentru că are piesă individuală la muzică ușoară, piesă în duet și piesă la creație, semnată de Livia Tudor”,  a detaliat Oana Dobre.

{loadposition zgalerie05171}

loading...
error: Content is protected !!