sâmbătă, 04 iulie 2020

Alcoolul le-a luat mințile! Tânăr înjunghiat de un adolescent după ce au băut în parcarea unui restaurant din Poșta Câlnău

În tânăr de 28 de ani, din Poșta Câlnău, a ajuns azi-noapte la spital în stare critică după ce a fost înjunghiat de un cunoscut în parcarea unui restaurant din localitate.

Agresorul este un adolescent de 17 ani, tot din localitate. Cei doi au băut împreună cu alți prieteni iar spre miezul nopții s-au luat la ceartă. Ionuț A. l-ar fi pălmuit pe Ștefan D. după ce acesta l-ar fi înjurat. Deranjat de gestul tovarășului său de pahar, minorul a așteptat ca acesta să se toarcă și i-a înfipt un briceag în spate bărbatului de 28 de ani. Martorii au chemat ambulanța, care l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde medicii au constatat că nu i-a fost atins niciun organ intern. A fost stabilizat și a rămas internat pentru investigații suplimentare și tratament. Poliția a deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Adolescentul de 17 ani este în libertate, însă dacă victima depune plângere împotriva sa, agresorul va fi cercetat penal și riscă pușcăria.

 

loading...
error: Content is protected !!