vineri, 03 iulie 2020

Aida Parascan recurge la un alt truc de înfrumusețare: terapia vampir

Buzoianca Aida Parscan, câștigătoarea uneia dintre edițiile emisiunii Masterchef de la ProTV a optat, după operația de mărire a bustului, la tratarea ridurilor fine și a cearcănelor, cu ajutorul doctorului  Anya Rezaie, medic specialist în dermatologie și chirurgie estetică. Aceasta a ales o terapie la mare modă în rândul vedetelor din lumea întreagă, așa-numita „terapie vampir”.

Terapia Vampir  sau PRP este cunoscută în rândul tratamentelor estetice de rejuvenare și revitalizare a pielii, pentru multiplele beneficii pe care le are. Ea reprezintă o alternativă la tratamentele injectabile cu substanțe chimice sau artificiale. PRP constă în recoltarea de sânge venos, care, prin centrifugare, duce la separarea de plasma concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în sti­mu­larea și formarea de noi fibre de colagen. Plasma obținută se activează și se reinjectează intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin. Pentru toate aceste avantaje, Aida Parascan a ales să fie unul dintre pacienții acestei terapii.

„Nu îmi e frică de ace, am născut trei copii pe cale naturală”

Rezultatul, după prima ședință de tratament, a fost peste măsura așteptărilor, Aida Parascan recoman­dând această terapie mai ales femeilor trecute de pragul de 40 de ani.

„Am văzut rezultate incredibile, mai ales la femei trecute de 40 de ani și nu mi-a venit să cred. Am și eu mici riduri, de aceea vreau să apelez la aceste ședințe, dar mărturisesc sincer că nu îmi e frică de ace, am născut trei copii pe cale naturală, am curaj”, a declarat Aida în cadrul unui interviu, înainte de prima ședința de terapie.

Buzoianca a recurs la acest truc de frumusețe după ce, anul trecut, ea a mers la ca­bi­netul medicului Youssef Chawi pentru a-și mări bustul. Aida și-a ales atunci silicoanele potrivite, fiind convinsă că după această intervenție va fi mult mai încrezătoare în ea. De asemenea, Aida a mai apelat la aceeași clinică pentru tratamente destinate slăbirii, criolipoliza – care slăbește localizat prin înghețare, și radiofrecvență multipolară – care îmbunătățeste calitatea pielii.

Reamintim că, în 2013, Aida Parascan a câștigat 50.000 de euro la Masterchef, ProTV. În prezent, frumoasă șatenă  este gazda emisiunii „Chef de vedetă”, de la TVR 2, s-a recăsătorită în 2018 și are trei copii.

loading...
error: Content is protected !!