miercuri, 27 mai 2020

Agenţi de pază prinși în serviciu în haine de oraș

Zeci de agenți de pază au fost verificați săptămâna trecută de polițiști împreună cu jandarmi, iar mulți dintre ei au ieșit “șifonați” din serviciul de noapte.

Acţiunea pentru verificarea modului în care agenţii de pază se conformează obligaţiilor ce le revin în timpul desfăşurării serviciului a fost organizată la nivelul judeţului în noaptea de 10 spre 11 octombrie, în intervalul orar 23.00 – 03.00.

Poliţiştii au efectuat controale la 63 de obiective asigurate cu pază, societăţi comerciale, unităţi spitaliceşti şi unităţi de învăţământ, ocazie cu care au fost verificate 77 de persoane.

Pentru că nu au avut asupra lor parte din ţinuta obligatorie pe perioada desfăşurării serviciului împotriva a 16 agenţi de pază a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de aproximativ 5000 de lei.

Activitățile pe această linie vor continua, sens în care polițiștii atrag atenţia persoanelor angajate ca agenţi de pază să nu uite de principalele obligaţii pe care le au în timpul serviciului.

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.

loading...
error: Content is protected !!