Administrație

Adio, dar rămân cu tine! Marieta Boloș, în continuare la Casa Albă

Prefectura se reorganizează, după ce astăzi au fost învestiți în funcție noii subprefecți, aparținând Partidului Social Democrat, Gabriel Ilie și Constantin Cristea. Acest lucru înseamnă că Marieta Boloș nu mai ocupă funcția de subprefect, însă, aceasta nu va pleca de la Prefectură, cum era de așteptat, ci va ocupa o altă funcție în cadrul instituției.

Prefectul Daniel Țiclea a ținut să-i mulțumească Marietei Boloș, pentru modul în care a gestionat activitatea din instituție, în timpuri pline de provocări, anunțând, cu această ocazie, și faptul că aceasta va ocupa funcția de director al Cancelariei Prefectului. Prefectul mizează pe faptul că echipa nou formată va colabora eficient în depășirea crizei actuale, în ciuda apartenenței politice diferite. „Îi mulțumesc doamnei subprefect, Marieta Boloș, pentru modul responsabil în care a gestionat activitatea în Prefectură și pentru faptul că, în vremuri deloc ușoare și, chiar, în momente în care a rămas singură în instituție, din punct de vedere al conducerii, a ținut instituția în picioare. O felicit din tot sufletul și îi mulțumesc pentru activitatea de până acum. Începând de astăzi, doamna Marieta Boloș este directorul Cancelariei Prefectului, rămâne în echipa noastră, este alături de noi și cu toții sperăm să facem front comun și să fim o echipă competentă în instituția Prefectului”, a declarat Daniel Țiclea în cadrul conferinței de presă.

La rândul său, Marieta Boloș a luat cuvântul și a declarat că a dorit să rămână în cadrul Prefecturii, spunând că și-a luat în serios, încă de la început, atribuțiile funcției, iar obligația față de cetățeni a fost principala sa motivație în proiectele derulate din funcția de subprefect. „Am decis ca viitorul meu profesional să rămână în echipa domnului Daniel Țiclea. În această perioadă de pandemie și vremuri tulburi am încercat, în întreaga mea activitate, să aduc îmbunătățiri actului administrativ și să creez un climat prielnic și prietenos, pentru a avea performanțe în administrația locală. (…) Am încercat să fac tot posibilul să le fie bine cetățenilor, încercând să creez o administrație orientată către bun simț, respect, corectitudine și respectarea legii. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în demersul politic și administrativ, Guvernului României, organizației PNL Buzău, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”, a mai spus Marieta Boloș.

Articole similare