luni, 30 noiembrie 2020

Actorii buzoieni revin acasă alături de Gheorghe Ifrim şi Marius Florea Vizante, în „Comedii cu Gorobete”

Consiliul Judeţean continuă tradiţia de a aduce de sărbători acasă pe actorii buzoieni. Astfel, duminică, 17 decembrie, de la ora 17,00, pe scena Teatrului „G. Ciprian” vor evolua buzoienii Radu Gabriel, Vlad Drăgulin (cunoscut pentru rolul Malone din serialul „Băieţi de oraş”) şi Ştefan Pavel (distins cu premiul pentru cel mai bun actor la VedeTeatru 2012), alături de Gheorghe Ifrim (cunoscut pentru rolul primarului Vasile din Las Fierbinţi), Marius Florea Vizante, Maria Radu, Alina Suărăşanu, Ana Odagiu/Aida Economu.

Buzoienii vor avea ocazia de a vedea o comedie de zile mari, scrisă şi regizată chiar de buzoianul Radu Gabriel, fost membru VOUA. Este vorba despre spectacolul „Comedii cu Gorobete”, o piesă scrisă după succesul înregistrat de serialul tv „Ai lu Gorobete”.

„Hohot de râs pe minut”

Îndemnat de succesul de public pe care îl are spectacolul  „Filarmonica de Comedie” la Creart – Teatrelli, Radu Gabriel a scris pentru aceeaşi echipă de actori excepţionali un colaj alcătuit din cele mai bune momente cu „Familia Gorobete”. Apărut întâi pe micul ecran, Ilie Gorobete, ţăranul get-beget, hâtru, tradiţionalist, este un personaj care a avut parte de mare popularitate dar, din păcate, televiziunea nu i-a oferit o viaţă prea lungă.

„Am hotărât să-l aducem din nou în faţa publicului, de data aceasta pe scenă, împreună cu lumea satului românesc, o lume plină de haz şi candoare. O suită de poves­tioare de un haz irezistibil. Pariul nostru pentru acest spectacol este un hohot de râs pe minut. Noi, cei de pe scenă, ne vom strădui să-l câştigăm”, precizează Radu Gabriel despre spectacol.

loading...
error: Content is protected !!