sâmbătă, 24 octombrie 2020

Accidente în lanț pe E85

UPDATE

În timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN2E85, în localitatea Potârnichești, pe sensul de mers Râmnicu sărat către Buzău, un șofer de 19 ani din Țintești nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă din sens opus, de un șofer de 44 de ani, din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 19 ani, acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, un șofer de 73 de ani, din București, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă în același sens, de un șofer de 31 de ani din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 73 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din județul Buzău către Vrancea. Din primele date au fost implicate o autoplatformă și un Tico, iar o persoană din mașina din urmă necesită îngrijiri medicale.

Un accident a avut loc pe drumul european și în localitatea Potârnichești. Din primele date tot două autovehicule au fost implicate, iar o persoană necesită îngrijiri medicale.

Revenim cu informații!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!