sâmbătă, 24 octombrie 2020

UPDATE Accident în Bariera Brăilei. Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale

UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă, starea de sănătate a celor 3 victime din accidentul rutier este bună. Toate cele 3 victime au fost diagnosticate cu policontuzii, sunt stabile hemodinamic și respirator și se află sub supraveghere medicală.

Trafic dirijat în Bariera Brăilei, în zona podului Marghiloman din municipiul Buzău, în urma unui accident rutier. Două autovehicule au fost implicate, iar 3 persoane necesită îngrijiri medicale. Accidentul ar fi avut loc sub pod.

În timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, în municipiul Buzău, către Șoseaua Brăilei, un șofer buzoian de 49 de ani, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus dinspre Centru către Brăila, de un buzoian de 27 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 3 persoane, cei 2 conducători auto și un pasager din autoturismul condus de șoferul de 49 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

FOTO newsbuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!