miercuri, 08 iulie 2020

Accident grav pe E85, între Rm. Sărat și Focșani

Trei persoane au ajuns la spital sâmbătă după-amiază în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN2 E85, între Rîmnicu Sărat și Focșani.

Un BMW și un Opel Corsa s-au lovit violent, cea din urmă fiind grav avariată, în evenimentul rutier fiind implicată și o a treia mașină.

În timp ce se deplasa pe DN2E85 din direcția Râmnicu Sărat către Vrancea, un autoturism condus de un ieșean de 46 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa şi care ar fi virat stânga brusc, la volanul acestuia fiind un bărbat de 33 de ani din Grebănu. Ulterior impactului, mașina condusă de ieșean a ricoşat în autoturismul condus din sensul opus de către o femeie de 37 de ani din Iași. Trei persoane au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Este vorba despre conducătorul auto din Grebănu, șoferița din Iași și pasagerul spate din autoturismul acesteia, un minor de 7 ani.

S-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

În urma incidentului rutier, traficul a fost blocat mai bine de o oră.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trafic restricționat pe DN2E85, sâmbătă după-amiază, între Rîmnicu Sărat și Focșani, din cauza unui accident rutier. Trei mașini au fost implicate, iar mai multe persoane au fost rănite.

Revenim cu informații!

Imagine arhivă

loading...
error: Content is protected !!