Actualitate

VIDEO | UPDATE Accident cu mai multe victime, pe E85, în Potârnichești. Vinovat, un fost comandant al IPJ Buzău

UPDATE

Potrivit Poliției, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2E85, în localitatea Potârnichești, din direcția Buzău către Rm. Sărat, un buzoian de 72 de ani nu ar fi păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula înaintea sa, pe aceeași direcție și care ar fi intenționat să efectueze viraj la stânga, condus de un bărbat de 31 de ani din Bacău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 31 de ani și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 34, respectiv 53 de ani, ambele din localitatea Poșta Câlnău. Cele 3 victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.

Traficul s-a reluat în condiții normale după mai bine de o oră și jumătate.

Bărbatul care a provocat accidentul este colonelul Ion Iaru care a condus IPJ Buzău în perioada 1999 – 2002. După pensionare, şi-a deschis o fermă de păsări lângă Râmnicu Sărat. Accidentul a fost provocat cu o dubă de la firma sa.

Trafic dirijat pe DN2E85, în localitatea Potârnichești, în urma unui accident rutier. Din primele date rezultă că este vorba despre o coliziune între două autovehicule, în urma căreia au rezultat 3 victime.

Revenim cu detalii.

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker