marți, 07 iulie 2020

A început timid sezonul nunților! Alege să petreci la cort pentru a te distra și a respectă reglementările în vigoare!

Când nicio viitoare mireasă nu mai credea că își poate îndeplini visul în acest sezon al nunților, veștile bune nu au încetat să apară. Petrecerile de nuntă sunt posibile, cu condiția să respecte reglementările în vigoare. Nuntă la cort se va dovedi cea mai bună varianta pentru sezonul de vara, dar și pentru o parte din sezonul rece, de toamna, grație lucrărilor de izolații corturi de nuntă care asigura confortul termic al invitaților.

Avantajele lucrărilor de izolație a corturilor pentru evenimente

Nuntă la cort este o alegere din ce în ce mai des întâlnită în rândul tinerilor care doresc să își unească destinele și să celebreze acest moment într-un mod deosebit. Nuntă la cort este o tradiție veche, care a revenit la modă, tocmai datorită lucrărilor de izolație ce se pot face la ceste corturi, astfel încât invitații să fie protejați de vânt, de ploaie, de fenomene meteo neașteptate, de frig și de umezeală.

Cortul de nuntă are un aspect elegant, plăcut și acoperă o mare varietate de evenimente organizate în aer liber. Impermeabilizarea de cea mai înalta caltate a cortului de nuntă cu un material foarte complex și modern, solicitat pe scară largă de clienți din toate colțurile țării, este unul din principalele avantaje.

Nu numai că nuntă la cort va fi ferită de ploaie și de alte condiții meteo nefavorabile pentru că materialul de izolații este rezistent la apă, ci este și fiabil, economic, asigurând și izolație fonică. De asemenea, se elimina și condensul, în situațiile în care cortul trebuie încălzit pe perioada rece.

Cât costă o nuntă la cort? Se merită să investești într-un asemenea eveniment?

Până nu demult, ideea de cort de nuntă era destul de greu de digerat. La cort se făceau nunțile din mediul rural în trecut, cortul fiind instalat dintr-un material nu tocmai elegant, în interiorul căruia erau așezate mesele întinse și canapelele pe care se așezau invitații, rămânând și spațiu pentru dans. Atmosfera din cort era, pe cât de veselă și de plăcută, pe atât de inconfortabilă din punct de vedere al temperaturii pentru invitați. Acum, nuntă la cort este o alegere la fel de elegantă că și nuntă la restaurant, iar costurile unei nunți la cort sunt mult mai avantajoase pentru miri.

Mirii care își doresc o nuntă că în povești, în aer liber și în interior deopotrivă își pot îndrepta atenția către o nuntă la cort. Dacă plouă, invitații vor fi protejați de picăturile de apă, dacă în interior este prea cald, aceștia pot ieși afară. Cert este că, pentru mirii care își doresc o  nuntă deosebită, în cadrul căreia atât invitații, cât și gazdele să se simtă bine și să se bucure de petrecere, pot opta pentru nuntă la cort.

Costurile pentru o nuntă la cort pleacă de la 500 de euro pentru sistemul de ventilație, continuă cu 200 de euro pentru sistemul de iluminare și cu sistemul de sonorizare și jocurile de lumini și de scenă ce se pot ridică la 2000 de euro. Terasă și aranjatul meselor și a aspectului cortului vor costă minim 500 de euro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!