joi, 24 septembrie 2020

A fost aprobat traseul pentru etapa de C.M. de la Monteoru

Traseul pentru etapa de Campionat Mondial de Enduro, care va fi gazduită  în premieră de ţara noastră la Sărata Monteoru, a fost aprobat. Asta, după ce ieri reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Motociclism, Giovanni Sala, a venit să inspecteze circuitul. După ce a făcut şi câteva demonstraţii, a dat OK.-ul, astfel că acest concurs de mare anvergură este aşteptat cu mare interes, mai ales că la start se vor afla peste 100 de participanţi, inclusiv campioni mondiali, precum finlandezul Mika Ahola, francezul Johnny Aubert şi spaniolul Ivan Cervantes.

Traseul pentru etapa de Campionat Mondial de Enduro, care va fi gazduită  în premieră de ţara noastră la Sărata Monteoru, a fost aprobat. Asta, după ce ieri reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Motociclism, Giovanni Sala, a venit să inspecteze circuitul. După ce a făcut şi câteva demonstraţii, a dat OK.-ul, astfel că acest concurs de mare anvergură este aşteptat cu mare interes, mai ales că la start se vor afla peste 100 de participanţi, inclusiv campioni mondiali, precum finlandezul Mika Ahola, francezul Johnny Aubert şi spaniolul Ivan Cervantes. La competiţia care se va desfăşura în perioada 8-10 iulie, vor fi prezenţi şi multiplul campion naţional Mani Gyenes, Alex Gîrbacea, Erwin Zsolt, Marton Szilveszter.

Etapa de Campionat Mondial de la Monteoru este organizată de Federaţia Română de Motociclism în colaborare cu CLUBUL EXTREME ADVENTURE Buzău.

loading...
error: Content is protected !!