miercuri, 21 octombrie 2020

A doua înfrângere pentru handbaliştii buzoieni: HC Buzău – Potaissa Turda 30-34 (17-19)

HC Buzău a suferit sâmbătă după-amiază a doua înfrângere din turneul 2 al Ligii Naţionale de la Sf. Gheorghe. După eşecul previzibil de miercuri, în faţa lui Dinamo, buzoienii au fost învinşi de o altă forţă a campionatului, Potaissa Turda. Scenariul a semănat oarecum cu cel din meciul împotriva „alb-roşilor”, cu echipa buzoiană începând partida la conducere şi având iniţiativa în primele 20 de minute, cu un avans maxim de trei goluri. Ardelenii au revenit însă până la pauză şi au încheiat prima repriză în avantaj, 19-17. Din păcate, în partea secundă, Buzăul n-a mai reuşit prestaţia din primele 30 de minute, iar Potaissa a început să se distanţeze, desprinzându-se la o diferenţă de 6 goluri, 25-19, în minutul 41. Buzăul a cautat să revină în final, fără a mai avea însă forţa să schimbe soarta partidei: 34-30 pentru Potaissa.

HC Buzău: Babasafari, Manole, Mihai – Bejinariu (7), Renaud-David (6), Esteki (5), Dumitrana (3), Mironescu (3), Nosrati (3), Vuk Milosevic (2), Roşca (1), Scarlat, Oprea. Antrenor: Pero Milosevic

Mâine, duminică, de la ora 16.00, în ultimul meci de la Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naţionale, HC Buzău o va întâlni pe CSM Vaslui.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!