Actualitate

Incendiu în Gălbinași! Copil de un an transportat de urgență la Spital

UPDATE: Ultimele date arată că la fața locului se aflau trei copii și unchiul lor. Copilul în vârstă de 1 an cu arsuri de gradul 1 și 2, iar ceilalți doi, cu vârste de 2 și 4 ani. La momentul izbucnirii incendiului, unchiul i-a dus în vecini pentru a fi în siguranță. Copiii sunt evaluați medical și urmează să fie transportați la spital, fiind suspecți de intoxicație cu monoxid de carbon.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jocul copiilor cu focul.

Pompierii buzoieni au intervenit, miercuri dimineață, la un incendiu produs la un imobil din localitatea Tăbărăști, comuna Gălbinași. Trei autospeciale s-au deplasat la fața locului, dintre care două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat într-o cameră de locuit, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, și s-a soldat cu doi răniți: un copil în vârstă de un an și un adult. Potrivit ISU Buzău, copilul are arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului, iar adultul are arsuri de gradul 1 la membrele superioare. Copilul a fost transportat de urgență la UPU Buzău.

Incendiul a fost anunțat la ora 8.27, iar la ora 9.00 incendiul era lichidat.

Cauza probabilă va fi comunicată ulterior.

Articole similare