Actualitate

Tineri reținuți după ce au distrus o mașină

În ziua de 23 februarie, în jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în zona centrală a municipiului Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict între mai multe persoane. Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţişti pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale.

Din primele investigaţii, a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagoniștii fiind mai mulţi localnici, cu vârste cuprinse între 17 şi 49 de ani. În urma conflictului, au fost distruse mai multe componente ale unui autovehicul ce ii aparținea uneia dintre persoanele implicate în incident, un bărbat de 49 de ani, din Râmnicu Sărat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, furt și distrugere. Față de doi tineri, o fată și un băiat, cu vârstele de 23 și 17 de ani, ambii din Râmnicu Sărat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker