Administrație

Maraton de cununii civile în Parcul Marghiloman

Tinerii au așteptat cu nerăbdare momentul în care își vor putea uni destinele oficial, pe hârtie, iar după numeroase amânări, cauzate de pandemia de Covid-19, a sosit și momentul mult așteptat. Nu mai puțin de 20 de cupluri au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă sâmbătă, 30 iulie, în Parcul Marghiloman. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Ionuț Apostu, care a declarat că nu a mai avut parte de atâtea ceremonii într-o singură zi încă de dinainte de pandemie.

<Maraton> de cununii astăzi (sâmbătă, n.r.) în Parcul Alexandru Marghiloman! Nu mai puțin de 20 de tinere cupluri au spus <DA> în fața ofițerului de stare civilă! Un semn de normalitate, deoarece nu am mai oficiat atâtea căsătorii din perioada de dinainte de pandemie! Casă de piatră tuturor!”, a transmis Ionuț Apostu, într-o postare pe pagina sa de Faceebook.

Serviciul de Stare Civilă funcționează, momentan, într-o nouă clădire, aflată pe Bulevardul Bălcescu, acolo unde și-a desfășurat activitatea Direcția de Sănătate Publică, dar și un centru de vaccinare. Viceprimarul Oana Matache preciza, însă, în luna februarie a acestui an, că mutarea este una temporară, iar Starea Civilă va fi mutată definitiv în fostul sediu al Companiei de Apă de pe Bulevardul Unirii, de îndată ce vor fi terminate lucrările reamenajare. Vila Albatros din Parcul Marghiloman rămâne, în continuare, locația preferată a tinerilor când vine vorba de oficializarea relațiilor.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker