Actualitate

Buzoian implicat în accidentul mortal din Capitală

Un accident grav a avut loc marți dimineață pe Șoseaua București-Ploiești, din Sectorul 1 al Capitalei. Un șofer de 21 de ani a murit, după ce s-a izbit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, care făcea o manevră de întoarcere în sensul giratoriu de la Fântâna Miorița și care ar fi trebuit să îi acorde prioritate. Mașina în care se afla tânărul a fost proiectată într-un copac de pe spațiul verde care desparte cele două sensuri de circulație.

Potrivit știrileprotv.ro, bărbatul de 70 de ani locuiește în Buzău și tocmai condusese o rudă la aeroport. Tot el a chemat și medicii, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru tânărul în vârstă de 21 de ani. Buzoianul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero.

„Nebăut, nu obosit, am dormit foarte bine. Și părinții spun că sunt criminal eu. Sunt. Eu nu i-am dat prioritate, așa se va traduce în final situația. Din păcate, am legislația în cap”, este una dintre declarațiile buzoianului, potrivit sursei citate.

 

Articole similare