Actualitate

Accident grav pe DN2B, la ieșire din Buzău spre Brăila

UPDATE

Din primele date, o șoferiță de 27 de ani, din Mizil, în timp ce se deplasa cu mașina spre Brăila, ar fi pierdut controlul direcției și a ajuns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o buzoiancă de 40 de ani, din Gălbinași. Ambele șoferițe au rămas încarcerate în momentul impactului. La fața locului s-a intervenit rapid, victimele fiind descarcerate și transportate la UPU. 

Traficul a revenit la normal după ora 8.00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită miercuri dimineață pe DN 2B, la ieşirea din municipiul Buzău către Brăila, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Coliziunea frontală dintre acestea s-a soldat cu rănirea a două persoane, cărora le sunt acordate îngrijiri medicale. Se pare că acestea au rămas încarcerate în momentul impactului.

Traficul se desfăşoară deviat pe DJ 204D, prin localităţile Ţinteşti şi Tăbărăşti, până la finalizarea cercetării la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Imagine arhivă!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker