sâmbătă, 06 iunie 2020

47 de locuri de muncă disponibile la Furnica Zilieră

     Un număr de 47 de locuri de muncă sunt puse la dispoziție în această perioadă în județul nostru de agenția privată Furnica Zilieră. Cele mai multe dintre acestea sunt în domeniul construcțiilor și confecțiilor. Astfel, pentru toți cei care se află în căutarea unui loc de muncă, unui al doilea job sau pentru slujbe ocazionale, primul pas este să se înscrie în baza de date a Agenției Furnica Zilieră, fiind necesară doar cartea de identitate.

     Un număr de 47 de locuri de muncă sunt puse la dispoziție în această perioadă în județul nostru de agenția privată Furnica Zilieră. Cele mai multe dintre acestea sunt în domeniul construcțiilor și confecțiilor. Astfel, pentru toți cei care se află în căutarea unui loc de muncă, unui al doilea job sau pentru slujbe ocazionale, primul pas este să se înscrie în baza de date a Agenției Furnica Zilieră, fiind necesară doar cartea de identitate.Această acțiune va fi urmată de programări pentru întâlnirea cu diverși angajatori pentru ofertele disponibile care i s-ar potrivi solicitantului în funcție de studii, de experiența în câmpul muncii sau de preferințele și timpul pe care poate să îl aloce persoana respectivă jobului prezentat. Toate persoanele înregistrate în baza de date vor fi contactate de îndată ce apar oferte potrivite cerințelor.

“Persoanele pe care le propunem clienților noștri sunt, în cea mai mare parte a cazurilor, angajate. Dacă profilul persoanei care caută un loc de muncă corespunde cu cel dorit de angajator, sunt evitate toate acele etape pe care mulți dintre clienți le consideră interminabile. Noi nu percepem comision decât de la angajatori și avem o ofertă bogată de locuri de muncă pe piața locală”, a explicat Ilie Toader, administrator Furnica Zilieră.

 

Cele mai bune joburi la nivel internațional

 

Dacă pe piața locală locurile de muncă și salariile sunt limitate, iată că, pentru a face o comparație, la nivel internațional lucrurile stau foarte bine. Chiar dacă mulți aspiră la un loc de muncă bine plătit, se pare că, dacă îmbini plăcutul cu utilul, realitatea poate deveni ideală.

Astfel, cele  mai bine plătite joburi în acest an, potrivit studenție.ro, la nivel internațional sunt cele de CEO unde se poate câștiga peste 300.000 de dolari pe an, specialist chirurgie oro – maxilo – facială, cu un salariu mediu anual de 220.000 de dolari, medic radiolog, cu un câștig ceva mai mic, respectiv 202.000 de dolari pe an, medic internist, cu un câștig de 183.000 de dolari anual, medic chirurg, cu un salariu mediu anual de 175.000 de dolari, doctor de familie, cu un câștig de peste 165.000 de dolari pe an, sau psihiatru, cu un salariu mediu anual de peste 160.000 de dolari. Chiar dacă pentru aceste joburi sunt necesari ani buni de studiu, practică și multă dăruire, iată că locuri de muncă destul de puțin apreciate în țara noastră pot fi generos remunerate în străinătate, mai ales că, la nivel mondial, multe dintre aceste meserii au nevoie tot mai mare de personal.

 

 

 

Post disponibil

Număr loc muncă

Menajeră

1

Bonă

1

Persoană îngrijire bătrâni

1

Ospătar

4

Confecționer

7

Distribuitor panificație

1

Agent vânzări

1

Patiser

2

Operator PC

1

Tehnician service automate cafea

1

Lucrători pal

8

Bucătar

3

Cosmetician

3

Hairstylist

1

Educatoare

2

Gestionar

1

Muncitor necalificat fermă agricolă

1

Covrigar

1

Grădinar

2

Agent asigurări

2

Operator call-center

1

 

loading...
error: Content is protected !!