joi, 22 octombrie 2020

4 motive pentru care pasionatii de jocuri de noroc iubesc sloturile

Dintotdeauna, sloturile au reprezentat principala atracție pentru iubitorii de jocuri de noroc. Fie că vorbim de cazinourile terestre sau de cele online, distracția și posibilitățile multiple de câștig au reprezentat motive pentru care sloturile au un mare succes.

De-a lungul anilor, jocurile de slot au trecut de la a fi simple mașini cu fructe la moduri captivante de petrecere a timpului liber. Iată care sunt cele mai importante motive care stau în spatele acestei ascensiuni remarcabile.

1. Câștiguri mari cu pariuri mici

Cel mai fascinant aspect al sloturilor este că jucătorii au posibilitatea de a primi câștiguri uriașe, prin pariuri cu valori mici. Jocurile de slot devin cu atât mai interesante în cazul jackpot-urilor progresive, acestea putând aduce câștiguri impresionante. Chiar dacă nu alegi întotdeauna jackpotul progresiv, din când în când, merită să îl iei în calcul pentru a-ți mări șansele de câștig.

Chiar dacă obiectivul principal este câștigarea marelui premiu, de cele mai multe ori, sloturile oferă și o serie importantă de alte beneficii. Unele dintre aceste recompense includ jocuri bonus, rotiri gratuite sau șansa de a participa la diferite turnee și competiții.

O greșeală pe care unii începători o fac este să creadă că toate sloturile sunt mai mult sau mai puțin identice, singura diferență fiind dată de tema sau de grafica utilizată. Este important însă de știut că fiecare slot vine cu șansele proprii de câștig. Verifică review-urile, analizează RTP-urile și alege acele jocuri care permit câștiguri bune cu pariuri mici.

2. Bonusuri mari de bun venit cu sloturi online

Dacă în cazul cazinourilor terestre jucătorii pot primi bonusuri sub forma de băuturi gratuite sau alte variante de recompensă, în cazul cazinourilor online aceste tipuri de bonusuri sunt, de regulă, înlocuite cu bonusuri de bun venit. Un bonus de bun venit oferă utilizatorilor șansa de a începe jocul fără a face o depunere inițială, deci fără a risca să piardă bani pentru testarea diferitelor sloturi.

Un alt bonus apreciat de jucători este  reprezentat de rotirile gratuite, acestea putând fi folosite pentru continuarea jocului fără a cheltui din banii proprii. Ceea ce, bineînțeles, crește semnificativ șansele de câștiguri.

3. Sloturile online și RTP-ul generos

RTP înseamnă Return To Player, adică suma pe care un slot o plătește jucătorilor pe un număr mare de rotiri, exprimată de obicei ca procent. De exemplu, un slot cu RTP de 97% va restitui 97 EUR pentru fiecare 100 EUR depuși de jucători.

Este important să înțelegem că acest procent este calculat pe baza unui număr imens de rotiri, de obicei venit de la milioane de utilizatori care joacă simultan.

Majoritatea sloturilor online au RTP mare. Sloturile din cazinourile terestre sunt de obicei setate la un RTP de la 70% la 90%, foarte puține jocuri depășind vreodată procentul de 92%. Online, situația este mult mai atractivă, iar datorită ofertei foarte bune, sloturile care au un RTP sub 94% – 95% sunt de obicei considerate inactractive, deoarece majoritatea se învârt în jurul procentului de 96% sau peste.

4. Gama variată de jocuri

În urmă cu mulți ani, jucătorii aveau la dispoziție un număr limitat de sloturi din care puteau alege, majoritatea fiind sloturi cu fructe. Pe măsură ce timpul a trecut și tehnologia a evoluat, industria de gambling a avut șansa să pună la dispoziția utilizatorilor din ce în ce mai multe variante de sloturi. Această evoluție a fost posibilă datorită dezvoltatorilor de software, care au lansat o mare varietate de jocuri cu diferite teme, stiluri și caracteristici bonus pentru toate tipurile de jucători.

Prin simpla accesare a unui cazino online, ai la dispoziție posibilitatea de a alege din sute de sloturi de la o varietate mare de producători. Fiecare slot vine cu o ofertă diferită, de la teme și grafică, până la bonusuri și jackpoturi generoase. Jucătorii care urmăresc câștiguri mari pot opta pentru jackpoturile progresive, care, deși nu atât de frecvente, aduc cele mai consistente câștiguri.

Un alt motiv excelent pentru care mulți oameni aleg să participe la jocurile de noroc online este că acestea sunt disponibile oricând, pe orice dispozitiv. Majoritatea dezvoltatorilor de jocuri de noroc și-au adaptat sloturile pentru toate device-urile, jucătorii putând folosi orice laptop, tabletă sau telefon mobil.

Concluzii

După cum putem vedea, există o mulțime de motive pentru care jucătorii preferă jocurile de slot. Aceste jocuri oferă mai multe funcții ca niciodată, inclusiv bonusuri, animații, coloane sonore și elemente bazate pe abilități.

La începutul anilor 1970, sloturile erau complet aleatorii și nu ofereau niciun control asupra rezultatelor. Tot ce aveau de făcut jucătorii era să-și parieze banii și să lase norocul să se ocupe de restul. Sloturile bazate pe abilități, disponibile acum, reprezintă o inovație care oferă jucătorilor posibilitatea de a avea o influență asupra rambursării.

Așadar, ai suficiente motive pentru a alege jocurile de slot. Mult succes!

loading...
error: Content is protected !!