Sport

4 jucători care s-au retras la timp din lumea jocurilor de noroc

Majoritatea persoanelor care practică jocuri de noroc nu reușesc să învingă casa pentru că nu știu care este momentul să se retragă. Spre exemplu, o persoană care își deschide cont la păcănele online, revendică și rulează cu succes un bonus, poate să retragă câștigurile și să-și încheie „cariera” pe plus. Însă, câte persoane procedează astfel?

Treburile nu sunt diferite nici atunci când vine vorba despre pariuri sportive, deși ne aștepta ca aici să fie mai multă prudență, întrucât la pariuri, aportul jucătorului este mult mai important decât la sloturi, ruletă sau bingo.

Șe știe că mulți dintre cei care câștigă la loto sau o sumă mare la pariuri sportive ajung după câțiva ani să piardă acele sume. Ei bine, dacă ești pasionat de pariuri și într-o bună zi, norocul va da peste tine și vei câștiga potul cel mare, ai face bine să iei exemplu de la acești 5 jucători care au știut când pună punct jocului.

Dan Colman

Americanul născut în 1990 în localitatea Holdem din Massachusetts pare că a fost predestinat jocului de poker. Și-a făcut un nume în poker atunci când a devenit primul jucător din istorie care câștigă un milion de dolari în cadrul unui turneu de poker de tip hiper-turbo.

Un an mai târziu, în 2014, l-a învins la masa finală pe celebrul Daniel Negreau în cadrul turneului cu numărul 57 organizat de WSOP și a pus mână pe marele pot în valoare de 15.3 milioane de dolari – al patrulea cel mai mare câștig din istoria turneului. În 2017 s-a retras din poker după ce a acumulat aproape 29 de milioane de dolari.

Don Johnson

Viața sa a fost legată de lumea jocurilor de noroc. După ce nu a reușit să devină un jocheu, la vârsta de 30 de ani, Johnson a rămas implicat în fenomenul curselor de cai, primind postul de manager al hipodromului Philadelphia Park, care ulterior s-a transformat în Parx Casino.

Recesiunea din 2008 a determinat cazinourile din SUA să înceapă să se bată pe clienți. Don a profitat de acest lucru, negociind anumite condiții favorabile la jocul de Blackjack în anumite locații. În 2010, fostul manager de cazinou a câștigat peste 15 milioane de dolari într-un interval de 5 luni: 6 milioane de la Tropicana, 5 milioane de la Borgata și 4 milioane de la Caesars. Johnson a primit ulterior interdicție în cazinoul Caesars, iar nici un alt cazinou nu-i va mai accepta condițiile.

Di Dang și Hac Dang

Frații Dang, americani de origine vietnameză, au strâns împreună peste 10 milioane de dolari între anii 2004-2012 jucând poker online la mese de tip cash, în special pe varianta Omaha, până când au decis să-și deschidă 4 restaurante în SUA.

Lanțul Chasin Tails numără astăzi peste 10 localouri și se bucură de un real succes. Di a decis să se retragă din poker în momentul în care a intrat în afaceri, iar fratele său l-a urmat, însă un an mai târziu. Cei doi frați se află în top 5-ul celor mai prolifici jucători de poker care s-au retras pe plus.

Fedor Holz

Acest tânăr jucător profesionist de poker, acum în vârstă de 27 de ani, a primit titlul de cel mai bun jucător de poker online în cadrul turneelor multi-table în anii 2014 și 2015, din partea Pocketfives.com. Și mai mult decât atât, în 2016, neamțul a câștigat prima sa brățară WSOP la turneul $111,111 High Roller for One-Drop, fiind premiat cu aproape 5 milioane de dolari.

Ulterior, a câștigat și The Big One for One Drop, acolo unde premiul cel mare a fost de 6 milioane de dolari. În total, până în acest moment, Fedor Holz a câștigat peste 32.5 milioane de dolari din poker și este cel mai de succes jucător de poker german din istorie. A decis să se retragă în 2019, însă de atunci a mai participat la câteva turnee, dar atenția și-o concentrează pe start-up-ul său, Primed Mind.

Nu vă gândiți însă că veți putea urma „rețeta” acestor 5 persoane. Nimeni nu poate știi dacă va câștiga sau nu la jocuri de noroc, așa că nu pariați niciodată mai mult decât vă permiteți să pierdeți și nu jucați niciodată la recuperare. Vă rugăm să rețineți că jocurile de noroc reprezintă o activitate de divertisment și nu un mijloc de îmbogățire.

Articole similare

error: Continut protejat!!