Actualitate

36 jandarmi, avansați în grad

În data de 1 august, în cadrul unei festivități organizate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, 36 de jandarmi, dintre care trei ofițeri și 33  subofițeri, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de reglementările în domeniu, au fost avansați în gradul următor.

În cadrul festivității a avut loc și prezentarea noilor ofițeri încadrați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, ca urmare a absolvirii cursurilor Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” București. Este vorba despre  sublocotent Oana-Mihaela Blidaru, care  își va desfășura activitatea la Detașamentul Mobil, și despre sublocotent  Maria-Larisa Botiș, care va activa la Detașamentul 3 Jandarmi, ambele fiind încadrate în funcții de comandant de pluton.

De asemenea, la această festivitate au fost prezentați și cei 11 elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni și ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, care vor desfășura stagiul de practica în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău. Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității precum și de către prefectul județului Buzău, Daniel Marian Țiclea,  care le-a înmânat noile grade militare.

Articole similare