Actualitate

Centrele din Vernești și Râmnicu Sărat, pregătite pentru etapa a doua de vaccinare

Adina Moiseanu, coordonatorul campaniei de vaccinare la Buzău, spune că astăzi a verificat încă două centre, respectiv pe cele din  Vernești și Râmnicu Sărat și a concluzionat că sunt pregătite pentru etapa a doua de vaccinare.

„În calitate de subprefect și coordonator al campaniei de vaccinare, am continuat astăzi vizitele de lucru la centrele de vaccinare din județul Buzău. Am discutat cu responsabilii de organizarea centrelor de la Vernești și Râmnicu Sărat și am verificat respectarea procedurilor pentru amenajarea spațiilor de vaccinare.

Fiecare dintre cele două centre verificate, în această dimineață, vor asigura câte un flux de vaccinare.

Conform procedurilor de siguranță sanitară, au fost prevăzute culoare separate pentru intrarea cât și ieșirea din centru. De asemenea, au fost compartimentate cele trei zone, respectiv registratura, spațiul de vaccinare propriu-zis și camera de așteptare postvaccinare”, a transmis Adina Moiseanu.

Buzoienii, care se încadrează în etapa a II-a a campaniei de vaccinare, respectiv, populația cu grad de risc, adulți cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale și care doresc să se vaccineze anti-Covid19, se pot înscrie pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea https://vaccinare-covid.gov.ro/, accesând meniul PROGRAMEAZĂ-TE sau accesează direct link-ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker