Actualitate

Opt echipaje de pompieri scot apa din curțile inundate din municipiu

Update:

Jandarmii buzoieni au venit în sprijinul buzoienilor în această după-amiază fiind implicați în măsurile de îndepărtare a apei din gospodăriile buzoienilor în zona Mărăcineni, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, Georgiana Nazâru.

Furtuna de vară cu precipitații abundente a inundat unele dintre curțile buzoienilor din străzile Viilor, Vulcani și în zona podului Mărăcineni. Cel puțin din această zonă au sosit solicitările de ajutor la ISU prin apelul unic de urgență 112. Pompierii buzoieni sunt deja la fața locului și desfășoară acțiuni de evacuare a apei din curțile buzoienilor din municipiu pe străzile Viilor, Vulcani și în zona podului Mărăcineni.

„La momentul de față acționăm pe Aleea Sporturilor și la pod la Mărăcineni. Acolo avem echipaje în momentul de față. Pe Chiristigii nu mai este cazul, pentru că apa s-a retras. O să ajungem și la Grădinița Boboceii din Micro III. Acum avem opt echipaje în teren. A fost o perioadă de timp în care s-au primit apeluri 112, și acum le prioritizăm în funcție de situație”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker