Politic

13 cu ghinion pentru USR. Șefa de la municipiu și-a găsit vocația liberală

Președintele organizației municipale a Uniunii Salvați România, Denisa Çoban, a părăsit formațiunea condusă la Buzău de Mihai Răvan Moraru și s-a înscris în Partidul Național Liberal.

„PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Președintele Organizației Municipale a USR Buzău, Denisa Alina Çoban a devenit, în această seară, membru PNL Buzău. Denisa Çoban este un om valoros, muncitor, un plus pentru echipa PNL Buzău, care ne va ajuta să construim frumos viitorul Buzăului. Un om care demonstrează că #SePoate, este un om care se integrează perfect în echipa PNL Buzău”, se arată într-un comunicat de presă al Secretariatului General al organizației județene liberale. Organizație care, conform aceleiași surse, și-a deschis ușile pentru noi membri: „Filiala PNL Buzău are porțile deschise oricând pentru oricine își dorește să se alăture echipei active, tinere, dornice să construiască pentru Buzău”.

Cooptarea Denisei Çoban în structura organizatorică girată de senatorul Vlad Pufu este salutată, conform sursei citate, de președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, deputatul Gabriel Avrămescu: „Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul <Dezvoltăm Buzăul>. Îi urez bun venit și îi mulțumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău.

La rândul său, președintele organizației municipale PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu, are numai cuvinte de laudă la adresa noii achiziții politice: „Mă bucur să primesc în organizația municipală profesioniști în activitatea de partid, buni organizatori și oameni care au demonstrat întâi pe forțele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta.

 

Articole similare