duminică, 09 august 2020

120 râmniceni au donat sânge în week-end

120 de persoane au donat sânge în cadrul unei campanii desfăşurată de Centrul de Transfuzii Buzău, luni, 1 septembrie, la Spitalul din Râmnicul Sărat. Condu­cerea Centrului de  Transfuzii continuă astfel campania  de colectare de sânge prin deplasarea echipei în teritoriu, conform unui grafic bine stabilit, astfel încât să se ajungă în bazinele de colectare odată la trei luni, în vederea fidelizării donatorilor care nu se mai prezintă la Centrul de Transfuzii din Buzău.

Spitalul din Râmnicu Sărat, prin sprijinul acordat de conducere a dat de fiecare dată o mână de ajutor Centrului de Transfuzii nu numai prin faptul că pune la dispoziţie un spaţiu propice pentru actul medical, ci şi prin faptul că diseminează informaţia astfel încât la data stabilită pentu donare să existe persoane care să se prezinte la donare şi echipa Centrului de Transfuzii să nu bată drumul până la Râmnic fără să aibă vreun rezultat.

Acesta este şi motivul pentru care directorul Centrului de Transfuzii Bu­zău, Adriana Crăciun, le-a mulţumit responsabililor spitalului pentru implicare. De asemenea, directorul Centrului de Transfuzii mulţumeşte şi râmnicenilor care s-au prezentat sâmbătă la spital pentru a dona sânge.

„Mulţumim dragi râmniceni! Încă o campanie de donare de sânge încununată de succes! În numele celor care au nevoie de sânge,CTS Buzău,vă mulţumeşte cu recunoştinţă!”, a scris pe ­pa­gina de Facebook, directorul Centrului de Transfuzii, Adriana Crăciun.

De altfel, aceasta mul­ţumeşte pentru susţinere directorilor spitalelor din judeţul Buzău, de cele mai multe ori aceştia fiind primii care au dat tonul la donarea de sânge şi au făcut acest gest împreună cu colegii lor cadre medicale.

„Tuturor Spitalelor din judeţul Buzău le mulţumim cu recunoştinţă în numele celor aflaţi în suferinţă”, scrie directorul Centrului de Transfuzii pe pagina de socializare.

loading...
error: Content is protected !!