vineri, 16 aprilie 2021

07Handyman: Cum găsești un instalator bun pentru situații de urgență

   Simpla instalare în locuința dvs. a celui mai bun echipament sanitar disponibil pe piață nu este o garanție că nu veți avea parte de un dezastru și nu vor apărea scurgeri neprevăzute. Imaginați-vă cum ar fi să vă treziți în miezul nopții din cauza unei țevi de apă care a plesnit și riscă să vă transforme apartamentul într-un adevărat fluviu.

   Având numărul de contact al unui instalator autorizat, care este disponibil 24 de ore din 24, așa cum sunt cei de la 07Handyman.ro, situațiile care necesită intervenții rapide se vor rezolva. 07Handyman a strans o echipa de instalatori cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare.

   Pentru că alegerea unui profesionist este o chestiune importantă vă oferim câteva sfaturi care vă pot ajuta să evaluați corect un astfel de instalator.

  1. Chestiuni legate de accesibilitatea prețurilor – Un bun instalator nu se va învârti în jurul cozii când vine vorba despre prețuri. Nu vă bucurați când descoperiți un instalator al cărui preț este mai mic decât celelalte de pe piață și asigurați-vă că prețurile scăzute nu înseamnă că instalatorul va folosi produse de calitate inferioară. Decideți prețul înainte de a-i accepta serviciile instalatorului.
  2. Testați disponibilitatea – Încercați să apelați numărul unui instalator cu reputație disponibil non-stop pentru a vedea cât de repede poate veni la intervenție. S-ar putea să nu aveți nevoie în acel moment de serviciile sale, dar în felul acesta veți vedea dacă disponibilitatea sa este reală sau doar încearcă să își facă reclamă.  În mod normal, un instalator bun pentru situații de urgență va putea interveni într-un interval cuprins între 45 de minute și o oră, în funcție de cât de mare este orașul în care locuiți.
  3. Să cunoască legislația – Este foarte important să apelați la serviciile unui instalator autorizat care deține certificat de calificare recunoscut la nivel internațional. Atunci când vă reabilitați locuința sau sunteți nevoit să interveniți asupra unei conducte principale la bloc, aveți nevoie de un instalator care să nu încalce legislația, astfel încât să nu ajungeți răspunzător pentru o avarie care să afecteze toți vecinii. Totodată, un instalator profesionist va fi în stare să remedieze eventualele probleme pe care le descoperă, legate de instalațiile sanitare.
  4. Garanție – De cele mai multe ori, nu avem cunoștințele necesare pentru a depista dacă lucrarea efectuată de un instalator este una perfectă. De aceea este esențial să lucrați doar cu firme care vă oferă garanție pentru lucrările realizate. De obicei firmele serioase oferă o garanție de 24 de luni pentru orice lucrare.

(P)

loading...