27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:37 AM

Monden

Ziua Fitnessului în Aer Liber, marcată la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.08.2017, 00:00
1144
  • Evenimentul va avea loc pe 25 august, la stadionul de atletism

   Pasiunea pentru sport şi dorinţa de a îndruma buzoienii spre un stil de viaţă activ şi sănătos, acestea sunt motivele principale pentru care re­prezentanţii centrului de fitness Wellzon din Buzău vor organiza, şi anul acesta, Ziua Fitnessului în Aer Liber, bifând astfel cea de-a II-a ediţie a evenimentului.

   „Vrem să descoperim împreună beneficiile mişcării, pe 25 august, de la ora 18,00, la Stadionul de Atletism! Am pre­gătit noutăţi, patru clase de fitness gratuite şi două ore de energie, adrenalină, veselie şi aer curat! Abandonaţi lucrurile de rutină, ridicaţi-vă de pe canapea, luaţi-vă prietenii şi veniţi afară, la Ziua Fitnessului în Aer Liber! Intrare este complet gratuită, nu vă trebuie decât un prosop şi apă, ambiţie şi dorinţa de a face mişcare, de restul ne ocupăm noi”, a fost mesajul postat de către organizatori pe site-urile de socializare.

   Evenimentul îşi doreşte să scoată în evidenţă faptul că se poate face mişcare şi te poţi şi distra în acelaşi timp, cu persoane pe care nu le-ai văzut niciodată sau poate chiar alături de gaşca ta, fără să ţii cont de spaţiul în care te afli. Mişcarea se va face direct pe iarbă, pe un prosop, iar la clasele organizate se vor testa toate exerciţiile cardio şi de mobilitate coordonate de un instructor de fitness.

   Fiecare repetare va fi dirijată, muzica va fi atent selectată pentru timpii cores­punzători respiraţiilor şi tempoului repetării, exact ca la clasele de fitness şi aerobic din centrul aflat la ieşirea în incinta Galleriei Mall.

   Înscrierile se fac la numărul de telefon 0726. 376. 888 sau 0744 555. 518. Spor la mişcare, în aer liber!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker