27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:06 AM

Monden

Ziua Fitnessului în Aer Liber, marcată la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.08.2017, 00:00
1047
  • Evenimentul va avea loc pe 25 august, la stadionul de atletism

   Pasiunea pentru sport şi dorinţa de a îndruma buzoienii spre un stil de viaţă activ şi sănătos, acestea sunt motivele principale pentru care re­prezentanţii centrului de fitness Wellzon din Buzău vor organiza, şi anul acesta, Ziua Fitnessului în Aer Liber, bifând astfel cea de-a II-a ediţie a evenimentului.

   „Vrem să descoperim împreună beneficiile mişcării, pe 25 august, de la ora 18,00, la Stadionul de Atletism! Am pre­gătit noutăţi, patru clase de fitness gratuite şi două ore de energie, adrenalină, veselie şi aer curat! Abandonaţi lucrurile de rutină, ridicaţi-vă de pe canapea, luaţi-vă prietenii şi veniţi afară, la Ziua Fitnessului în Aer Liber! Intrare este complet gratuită, nu vă trebuie decât un prosop şi apă, ambiţie şi dorinţa de a face mişcare, de restul ne ocupăm noi”, a fost mesajul postat de către organizatori pe site-urile de socializare.

   Evenimentul îşi doreşte să scoată în evidenţă faptul că se poate face mişcare şi te poţi şi distra în acelaşi timp, cu persoane pe care nu le-ai văzut niciodată sau poate chiar alături de gaşca ta, fără să ţii cont de spaţiul în care te afli. Mişcarea se va face direct pe iarbă, pe un prosop, iar la clasele organizate se vor testa toate exerciţiile cardio şi de mobilitate coordonate de un instructor de fitness.

   Fiecare repetare va fi dirijată, muzica va fi atent selectată pentru timpii cores­punzători respiraţiilor şi tempoului repetării, exact ca la clasele de fitness şi aerobic din centrul aflat la ieşirea în incinta Galleriei Mall.

   Înscrierile se fac la numărul de telefon 0726. 376. 888 sau 0744 555. 518. Spor la mişcare, în aer liber!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker