27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 06:27 AM

Actualitate

Zece contestații depuse la Spitalul Județean de candidați nemulțumiți de rezultatele concursurilor

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
20.03.2017, 00:00
2123

   Peste două săptămâni, Spitalul Județean de Urgență Buzău urmează să-și deschidă porțile pentru aproximativ 100 de noi angajați, odată cu finalizarea primelor concursuri pentru posturi vacante organizate la începutul acestui an. Asta, în cazul în care candidații vor reuși să promoveze toate etapele concursului la care s-au înscris. Dacă în ceea ce privește rezultatele primului concurs organizat în 2017 de cea mai mare unitate spitalicească din județ lucrurile sunt clare și toate cele 44 de posturi disponibile pentru asitenți medicali debutanți și principali vor fi ocupate, tot atâția candidați din peste 230 înscriși inițial reușind să se detașeze de ceilalți participanți prin rezultate bune, rămâne de văzut câte din celelalte 59 de posturi care au făcut obiectul celui de al doilea concurs al lunii martie vor fi ocupate.

   Pentru aceste 59 de posturi disponibile pentru asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare și brancardieri s-au înscris inițial 333 de candidați, iar după proba scrisă, au mai rămas în concurs 116 concurenți, care au susținut proba interviului, la finalul săp­tămânii trecute, pe 17 martie.

Candidat promovat după recorectarea lucrării

   Rezultatele obținute după proba scrisă au nemulțumit cinci concurenți care au depus contestații, în speranța reali­zării unui punctaj mai mare, după recorectare, care să le permită participarea la ultima probă a concursului. În timp ce în cazul contestațiilor formulate la primul concurs, tot în număr de cinci, recorectarea lucrărilor a dus la respingerea acestora, chiar și cu notări mai reduse decât cele inițiale, situația a stat diferit de această dată.

   Astfel, unul dintre cei cinci candidați nemulțumiți de punctajul obținut după proba scrisă a reușit ca, după recorectarea lucrării, să obțină un rezultat peste limita de 50 de puncte, care i-a permis participarea la proba interviului. Este vorba despre un candidat pentru unul dintre posturile de brancardier, unde s-a înregistrat cea mai mare concurență, respectiv 14 concurenți pe un loc. Acesta a fost inițial respins după proba scrisă, fiind notat cu 43 de puncte, sub punctajul minim de promovare, iar după recorectare a obținut 52 de puncte, fiind astfel admis la proba interviului susținut pe 17 martie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Atac la Londra: Poliția britanică vrea informații suplimentare
Duminica, Martie 26, 2017 05:39 AM

Poliția britanică vrea să obțină mai multe informații pentru a stabili circumstanțele exacte în care Khalid Masood a decis să comită atentatul de la Londra, revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic, transmite AFP.

ZILE NAȚIONALE: Republica Populară Bangladesh
Duminica, Martie 26, 2017 05:05 AM

Republica Populară Bangladesh sărbătorește Ziua Națională la 26 martie, dată la care aniversează proclamarea independenței, în anul 1971.

Ziua internațională a luptei împotriva epilepsiei (Purple Day)
Duminica, Martie 26, 2017 04:54 AM

Ziua internațională a luptei împotriva epilepsiei, cunoscută la nivel mondial sub denumirea de Purple Day, este marcată în fiecare an pe 26 martie, vizând creșterea gradului de conștientizare la nivel mondial a bolii.

"Un binecunoscut lider terorist Al-Qaida", ucis de o lovitură americană în Afganistan (Pentagon)
Duminica, Martie 26, 2017 04:47 AM

Pentagonul a precizat sâmbătă că o lovitură a SUA în Afganistan l-a ucis în urmă cu șase zile pe un militant al grupării Al Qaida care era responsabil pentru moartea a doi membri ai serviciilor americane și acuzat pentru implicare în atacul asupra unui autobuz ce transporta echipa de cricket a statului Sri Lanka, în 2009, transmite Reuters.

DOCUMENTAR: 195 de ani de la moartea compozitorului Ludwig van Beethoven
Duminica, Martie 26, 2017 04:46 AM

Compozitorul german Ludwig van Beethoven s-a născut la Bonn, la 16 decembrie 1770.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
25 Mar, 13:06 politia locala referitor
popescu leontin a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
Referitor la HAUSUL CARE EXISTA INTRE POLITIA LOCALA POLITIA NATIONALA SI DIRECTIILE PUBLICE DE PAZA ALE STATULUI SINT URMATOARELE . DATORITA UNITATIILOR DIN TARA PRIN DESFINTAREA CORPURIILOR GARDIENILOR PUBLICI SA AJUNS LA HAUS
25 Mar, 08:39 ???
Virgil a comentat pentru articolul Cum a încercat Neagu să îl execute public pe Toma, dar gloanțele l-au nimerit pe Tescaru:
Au inceput lucrarile de primavara in fata locuintei lui Neagu, la Poieni, pe banii primariei. La restul populatiei cand incepe?
Google PageRank Checker