27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:36 PM

Actualitate

Zece contestații depuse la Spitalul Județean de candidați nemulțumiți de rezultatele concursurilor

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
20.03.2017, 00:00
2203

   Peste două săptămâni, Spitalul Județean de Urgență Buzău urmează să-și deschidă porțile pentru aproximativ 100 de noi angajați, odată cu finalizarea primelor concursuri pentru posturi vacante organizate la începutul acestui an. Asta, în cazul în care candidații vor reuși să promoveze toate etapele concursului la care s-au înscris. Dacă în ceea ce privește rezultatele primului concurs organizat în 2017 de cea mai mare unitate spitalicească din județ lucrurile sunt clare și toate cele 44 de posturi disponibile pentru asitenți medicali debutanți și principali vor fi ocupate, tot atâția candidați din peste 230 înscriși inițial reușind să se detașeze de ceilalți participanți prin rezultate bune, rămâne de văzut câte din celelalte 59 de posturi care au făcut obiectul celui de al doilea concurs al lunii martie vor fi ocupate.

   Pentru aceste 59 de posturi disponibile pentru asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare și brancardieri s-au înscris inițial 333 de candidați, iar după proba scrisă, au mai rămas în concurs 116 concurenți, care au susținut proba interviului, la finalul săp­tămânii trecute, pe 17 martie.

Candidat promovat după recorectarea lucrării

   Rezultatele obținute după proba scrisă au nemulțumit cinci concurenți care au depus contestații, în speranța reali­zării unui punctaj mai mare, după recorectare, care să le permită participarea la ultima probă a concursului. În timp ce în cazul contestațiilor formulate la primul concurs, tot în număr de cinci, recorectarea lucrărilor a dus la respingerea acestora, chiar și cu notări mai reduse decât cele inițiale, situația a stat diferit de această dată.

   Astfel, unul dintre cei cinci candidați nemulțumiți de punctajul obținut după proba scrisă a reușit ca, după recorectarea lucrării, să obțină un rezultat peste limita de 50 de puncte, care i-a permis participarea la proba interviului. Este vorba despre un candidat pentru unul dintre posturile de brancardier, unde s-a înregistrat cea mai mare concurență, respectiv 14 concurenți pe un loc. Acesta a fost inițial respins după proba scrisă, fiind notat cu 43 de puncte, sub punctajul minim de promovare, iar după recorectare a obținut 52 de puncte, fiind astfel admis la proba interviului susținut pe 17 martie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker