27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 01:19 AM

Actualitate

Zece contestații depuse la Spitalul Județean de candidați nemulțumiți de rezultatele concursurilor

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
20.03.2017, 00:00
2191

   Peste două săptămâni, Spitalul Județean de Urgență Buzău urmează să-și deschidă porțile pentru aproximativ 100 de noi angajați, odată cu finalizarea primelor concursuri pentru posturi vacante organizate la începutul acestui an. Asta, în cazul în care candidații vor reuși să promoveze toate etapele concursului la care s-au înscris. Dacă în ceea ce privește rezultatele primului concurs organizat în 2017 de cea mai mare unitate spitalicească din județ lucrurile sunt clare și toate cele 44 de posturi disponibile pentru asitenți medicali debutanți și principali vor fi ocupate, tot atâția candidați din peste 230 înscriși inițial reușind să se detașeze de ceilalți participanți prin rezultate bune, rămâne de văzut câte din celelalte 59 de posturi care au făcut obiectul celui de al doilea concurs al lunii martie vor fi ocupate.

   Pentru aceste 59 de posturi disponibile pentru asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare și brancardieri s-au înscris inițial 333 de candidați, iar după proba scrisă, au mai rămas în concurs 116 concurenți, care au susținut proba interviului, la finalul săp­tămânii trecute, pe 17 martie.

Candidat promovat după recorectarea lucrării

   Rezultatele obținute după proba scrisă au nemulțumit cinci concurenți care au depus contestații, în speranța reali­zării unui punctaj mai mare, după recorectare, care să le permită participarea la ultima probă a concursului. În timp ce în cazul contestațiilor formulate la primul concurs, tot în număr de cinci, recorectarea lucrărilor a dus la respingerea acestora, chiar și cu notări mai reduse decât cele inițiale, situația a stat diferit de această dată.

   Astfel, unul dintre cei cinci candidați nemulțumiți de punctajul obținut după proba scrisă a reușit ca, după recorectarea lucrării, să obțină un rezultat peste limita de 50 de puncte, care i-a permis participarea la proba interviului. Este vorba despre un candidat pentru unul dintre posturile de brancardier, unde s-a înregistrat cea mai mare concurență, respectiv 14 concurenți pe un loc. Acesta a fost inițial respins după proba scrisă, fiind notat cu 43 de puncte, sub punctajul minim de promovare, iar după recorectare a obținut 52 de puncte, fiind astfel admis la proba interviului susținut pe 17 martie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

NK Celje - FC Viitorul 2-3, în meci amical
Marti, Iunie 27, 2017 00:22 AM

FC Viitorul Constanța a învins formația NK Celje cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe ''Petrol Arena'' din Celje, într-un meci amical susținut în stagiul de pregătire din Slovenia, potrivit site-ului campioanei României la fotbal.

Rugby: Internaționalul Luke Samoa, pus pe lista de transferuri de CSM Știința Baia Mare
Marti, Iunie 27, 2017 00:18 AM

Conducerea administrativă a echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, a decis să renunțe la serviciile fundașului de origine neozeelandeză Alex Giovanni Luke Samoa, a anunțat vicecampioana României pa pagina sa de Facebook.

Bistrița-Năsăud: Zeci de case afectate de grindină, copaci căzuți și mașini distruse, în urma unei vijelii
Luni, Iunie 26, 2017 23:41 PM

Comunele Mărișelu și Lechința au fost afectate, luni seara, de o vijelie puternică însoțită de grindină, care a afectat zeci de case, a distrus mașini și a pus la pământ mai mulți copaci.

Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj
Luni, Iunie 26, 2017 23:31 PM

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

Un submarin rusesc a testat lansarea unei rachete intercontinentale în Marea Baltică
Luni, Iunie 26, 2017 23:25 PM

Submarinul Iuri Dolgoruki din flota nordică a Rusiei a testat cu succes lansarea unei rachete balistice intercontinentale Bulava, din Marea Barents, a anunțat luni ministerul apărării de la Moscova.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jun, 23:04 noutati
titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ce bine, unii au aflat de unde se porneste caculatorul. Pinguinul loveste din nou sub centura, atat poate trebuie sa intelegeti.
26 Jun, 22:55 frustratul de Berca
alt prof titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Așa spun si despre mine numai minciuni : ca nu m.au vrut colegii sa le fiu sef , ca fostul primar mi.a cumpărat scoala si ca ma comportam ca pe tarlaua mea , ca elevii ziceau despre scoala ca este Jilava, ca nu ma ocup de fata mea si de aceea am dat.o la pregătire, ca nu am ce face acasa si imi fac conturi false pe facebook ( gen Luminita Begu) pentru ai jigni pe colegi si pe elevi. Numai răutăți. Lista ar continua dar vă mai zic si data viitoare. Eu inca mai vreau sa fiu director, dar nu ma mai vrea nimeni, nici chiar ISJ.ul. Și poate de aceea zice lumea ca eu atac pe unul , pe altul . Dar nu e adevărat. Sufletul meu e curat!
26 Jun, 22:53 Berca
Titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Aceasta mizerie fara de margini nu va lua sfasit pana cand acest cercopitec repetent si securist pe nume marcu secondat de catelusul lui dinu nu va iesi odata la pensie...astia doi nu au facut altceva decat sa reclame, toata viata, sa se ascunda in spatele unor postari cu nume false, conturi de fb pe care scriu agramat si sa improaste cu mocirla... nu ca ar fi prea doxati, fie vorba intre noi...doar Dumnezeu, de care nu le e frica, ii poate opri.
Google PageRank Checker