27 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 29, 2017 00:43 AM

Actualitate

Zece contestații depuse la Spitalul Județean de candidați nemulțumiți de rezultatele concursurilor

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
20.03.2017, 00:00
2159

   Peste două săptămâni, Spitalul Județean de Urgență Buzău urmează să-și deschidă porțile pentru aproximativ 100 de noi angajați, odată cu finalizarea primelor concursuri pentru posturi vacante organizate la începutul acestui an. Asta, în cazul în care candidații vor reuși să promoveze toate etapele concursului la care s-au înscris. Dacă în ceea ce privește rezultatele primului concurs organizat în 2017 de cea mai mare unitate spitalicească din județ lucrurile sunt clare și toate cele 44 de posturi disponibile pentru asitenți medicali debutanți și principali vor fi ocupate, tot atâția candidați din peste 230 înscriși inițial reușind să se detașeze de ceilalți participanți prin rezultate bune, rămâne de văzut câte din celelalte 59 de posturi care au făcut obiectul celui de al doilea concurs al lunii martie vor fi ocupate.

   Pentru aceste 59 de posturi disponibile pentru asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare și brancardieri s-au înscris inițial 333 de candidați, iar după proba scrisă, au mai rămas în concurs 116 concurenți, care au susținut proba interviului, la finalul săp­tămânii trecute, pe 17 martie.

Candidat promovat după recorectarea lucrării

   Rezultatele obținute după proba scrisă au nemulțumit cinci concurenți care au depus contestații, în speranța reali­zării unui punctaj mai mare, după recorectare, care să le permită participarea la ultima probă a concursului. În timp ce în cazul contestațiilor formulate la primul concurs, tot în număr de cinci, recorectarea lucrărilor a dus la respingerea acestora, chiar și cu notări mai reduse decât cele inițiale, situația a stat diferit de această dată.

   Astfel, unul dintre cei cinci candidați nemulțumiți de punctajul obținut după proba scrisă a reușit ca, după recorectarea lucrării, să obțină un rezultat peste limita de 50 de puncte, care i-a permis participarea la proba interviului. Este vorba despre un candidat pentru unul dintre posturile de brancardier, unde s-a înregistrat cea mai mare concurență, respectiv 14 concurenți pe un loc. Acesta a fost inițial respins după proba scrisă, fiind notat cu 43 de puncte, sub punctajul minim de promovare, iar după recorectare a obținut 52 de puncte, fiind astfel admis la proba interviului susținut pe 17 martie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 21:47 Comentariu
Un alt cetățean! a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Poate să-i dea Consiliul județean oricât,tot nu va face nimic pentru că este prea comod;aveți dreptate,leafa merge,iar el abia așteaptă să se întoarcă la "căldură"de la Primărie,iar cu noi nici nu vorbește,ne ignora total;Consiliul județean știe asta?
28 Apr, 21:29 Olimpiada
Valeria a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Comentariile negative aparțin celor care sperau ca Olimpiada să fie un eşec şi nu pot accepta ideea că a fost o mare reuşită.
28 Apr, 21:19 Problema este legea electorală.
Pixelu original a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Cum să fie votul lui imitatorule? Este votul pesedeului. Era votul lui dacă era ales de electorat din postura de candidat independent, nu pe listă de partid. După ce va fi exclus din PSD și va pierde funcția de consilier are ocazia să participe la viitoarele alegeri ca independent și să nu mai rănească pe nimeni cu votul lui.
Google PageRank Checker