27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:40 PM

Monden

What’s Up și trupa sa, în concert la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
09.03.2017, 00:00
1369

   După Ziua Femeii și cele 44 de pahare, petrecerile pri­măverii continuă și vineri seară, de la ora 23,00. Sunteți așteptați la un concert live, la pub-ul O’Brothers. What‘s Up, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, se urcă într-un „Taxi“ și vine direct în Buzău pentru un super concert live!

   Marius Ivancea, căci acesta este numele său adevărat, va cânta live și își va prezenta hit­urile cu care a spart topurile radio-urilor de profil, mai ales cu ultima piesă, „Facem ce vrem“.

   La începutul acestui an, What’s Up și Florin Ristei au lansat o nouă melodie, „Facem ce vrem“, piesă ce se bucură și de un clip bine primit pe YouTube. „Facem ce vrem“ este produsă pentru Cat Music Romania, muzica fiind compusă de Marius Mirică (Narcotic Sound) și Marius Ivancea. Versurile noului single au fost compuse de către What's Up, Marius Ivancea pe numele real. Regia videoclipului piesei „Facem ce vrem“ îi apar­ține lui Ionuț Trandafir (Tranda Film).

A filmat anul trecut în showbusul de la Buzău

   „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să ajungă nu doar la oameni, ci și la sufletele lor. Mă bucur când sentimentele mele devin numitor comun și sper ca și de această dată să fie la fel!“, a declarant What's Up. Cli­pul piesei a strâns, din ia­nua­rie și până acum, peste 2,1 mi­li­oane de vizualizări.

   What's Up nu este străin de Buzău, anul trecut filmând aici clipul unei piese. Este vorba despre „Dulce Amar“, o colaborare cu Alina Eremia și buzoianul DJ Sava. Cadrele pentru videoclip au fost filmate în interiorul Show Bus-ului de la Buzău, autobuzul-discotecă, unul dintre puținele din țară, dotat cu bar și pupitru pentru DJ, un autovehicul care poate fi închiriat pentru petreceri private. De asemenea, cei trei au mai filmat și în Clubul No Limit.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală prădată de hoți:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
Google PageRank Checker