Ai nevoie de o masina pe termen lung sau cauti o solutie avantajoasa pentru a folosi un autovehicul pe termen scurt? Indiferent ca trebuie sa mergi in concediu, la un eveniment sau vrei sa conduci o masina pe o perioada mai lunga de timp, serviciul de inchirieri auto este cea mai buna optiune pentru a avea parte de siguranta si confort.

Ca sa te bucuri de cele mai bune conditii, alege o companie cu experienta pe piata serviciilor de inchirieri auto si vei beneficia de un serviciu rapid si eficient. FocusRent iti pune la dispozitie o gama larga de servicii adaptate nevoilor tale si ofera transparenta in privinta costurilor, punand mare accent pe seriozitate si profesionalism.

Ce trebuie sa stii atunci cand alegi o firma de inchirieri auto?

Atunci cand alegem o companie care ofera servicii de rent a car, un aspect important pe care il luam in calcul este pretul. De aceea, atunci cand vrem sa inchiriem un autovehicul, este esential sa alegem o companie profesionista de inchirieri auto, la care pretul afisat pe site sa fie si pretul final pe care il vom plati. Nimeni nu isi doreste sa se confrunte cu diverse taxe suplimentare. Asadar, pretul afisat pe site trebuie sa includa toate taxele si asigurarile auto, astfel incat, atunci cand vei pleca la drum, sa nu ai nicio grija pentru ca toate actele vor fi in regula. In plus, masina iti va fi livrata cu un plin de combustibil, ceea ce inseamna ca nu vei mai pierde timpul la benzinarie pentru a o alimenta si nu ti se va impune nicio limita de kilometri.

De asemenea, este esential ca firma sa aiba un parc auto diversificat ca sa poti alege o masina care ti se potriveste manusa. Pretul de inchiriere al unui autovehicul creste in functie de valoarea lui si scade in functie de durata pe care vrei sa il inchiriezi. Astfel, daca ai nevoie de masina pe o durata cuprinsa intre 5 si 8 zile, vei plati o suma cuprinsa intre 26 si 85 de euro pe zi, in functie de modelul masinii pe care o alegi.

De altfel, un alt aspect de luat in calcul atunci cand apelezi la o firma de inchirieri auto este garantia pe care o vei plati in momentul preluarii autoturismului. Aceasta variaza de obicei intre 100-200 de euro si 400-500 de euro, in functie de tipul masinii inchiriate. La acest capitol, veti vedea care este diferenta dintre o companie profesionista de inchirieri auto si una neserioasa. Firmele din prima categorie vor returna garantia fara probleme, atat timp cat masina se prezinta in aceleasi conditii ca la livrare, in timp ce restul vor cauta tot felul de tertipuri pentru a pastra ele banii.

Desigur, daca optezi pentru serviciul de inchirieri auto, vei avea posibilitatea de a dispune si de o serie larga de alte servicii optionale, cum ar fi: sofer personal, GPS, scaun auto pentru copil, transfer aeroport Otopeni – Bucuresti si Bucuresti – Otopeni, etc.

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...