• În acest moment sunt activate zece din cele 19 secţii din C.I.S.

Trei noi secţii sportive au fost activate în cadrul SCM Gloria Buzău, în urma votului dat de aleşii locali în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal. Este vorba de secţiile de volei, box şi gimnastică, în acest moment fiind activate zece din cele 19 secţii cuprinse în Certificatul de Identitate Sportivă.

De conducerea celor trei noi secţii se vor ocupa nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Marian Boldiş­teanu, Constantin Voicilaş şi Dumitru Vîlcu. „La şedinţa Comitetului Director au venit şi şefii celor trei secţii nou înfiinţate, au văzut care sunt pretenţiile clubului, au văzut care e modul de organizare actual şi au plecat cu temele făcute, pentru a-şi începe activitatea. În primul rând, îşi vor fundamenta bugetele şi îşi vor fundamenta planurile de acţiune, pentru că pentru dumnealor acum e mai delicat să intre în competiţii.

La secţia de volei va fi domnul Marian Boldişteanu, la secţia de box domnul Voicilaş, iar la secţia de gimnastică, domnul Vîlcu. Domnul Vîlcu este şi antrenorul celor doi sportivi, fraţii Burtanete, care promit a fi sportivi de mare performanţă, sunt deja la lotul olimpic, sunt sportivi care, în accepţiunea celor care conduc Federaţia respectivă, sunt posibil medaliaţi la Olimpiada de la Tokyo, unde vor participa”, a anunţat preşedintele Comitetului Director al SCM Gloria, Cristian Ceauşel.

Futsalul, posibil a 11-a secţie

În perspectivă, este posibil ca SCM Gloria să activeze şi secţia de futsal, un sport în continuă ascensiune la Buzău, unde cele două echipe care evoluează în Liga a 2-a, Luceafărul şi Fortius, au rezultate excelente. Pentru aceasta, este nevoie de votul Consiliului Local Municipal, singurul organism care poate da „undă verde” unui asemenea proiect.

„Certificatul de Identitate Sportivă are 19 secţii, deocamdată au fost activate zece. Decizia (n.r., de activare a unei secţii de futsal) aparţine Consiliului Local Municipal, este unicul care poate activa aceste secţii sportive care sunt deja în C.I.S. Futsalul este pe C.I.S., în momentul în care vom avea aprobarea Consiliului Local Municipal pentru a activa şi secţia de futsal în cadrul clubului, poate fi una dintre priorităţile noastre”, a mai precizat Cristian Ceauşel.

DISTRIBUIȚI
loading...