În seara aceasta, vineri, 15 martie, de la ora 20,00, băieții de la Vița de Vie vin la Buzău cu cel mai nou album al trupei, „ȘASE (-)”, album care vine să completeze albumul ȘASE (+).  Concertul va avea loc la O’Brothers Social Pub și face parte din turneul „Șase/Șase” care promovează un concept împărțit în două secțiuni de albume, care s-au intregrat și reunit în octombrie 2018. Prima parte, ȘASE (+), a fost lansată pe 29 octombrie 2016, iar cea de a doua, ȘASE (-), a fost lansată pe 27 octombrie 2018. Lucrul la albumul ȘASE/ȘASE s-a întins pe durata a șase ani de studiu, muncă și creație.

„Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze. De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare” , a declarat Adrian Despot, solistul trupei.

Grafica albumului este concepută de Agi (Adrian Iota) și este una de excepție. Cele douăsprezece simboluri de pe coperți, fiecare aparți­nând uneia dintre piese, sunt așezate în forma a două zaruri.  În cadrul concertului de vineri din turneu, ce a debutat în ianuarie, fanii trupei Vița de Vie vor avea ocazia de a asculta, pentru prima dată live, toate cele 12 piese de pe cel mai recent album al trupei.

10 albume în 20 de ani de activitate    

Vița de Vie, formație de rock alternativ, dar și cu influențe rap, hardcore, jazz și reggae, formată în 1996, au lansat zece albume până în prezent. În 2002, formația primește premiul UPFR pentru „Cel mai bun album alternativ”, respectiv albumul „Exxtra”. În 2004 primește premiul MTV Best Live, performanță repetată și un an mai târziu, în 2005. Tot în 2005 trupa concertează

pro bono la festivalul „FânFest, Roșia Monta­nă” în cadrul campaniei „Salvați Roșia Montană”. Vița de Vie se implică în campania socială „Deschide-ți inima” împotriva discriminării persoanelor afectate de virusul HIV în 2006, iar în 2007 are loc lansarea albumului „Egon” și campania „Îmi pasă” pentru Asociația UpDown.

Prețul unui bilet la concertul Vița de Vie de la Buzău este 50 de lei. Pentru bilete și rezervări sunați la telefon 0758.068.234.

DISTRIBUIȚI
loading...