27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:11 AM

Sport

Vineri şi sâmbătă, etapa a 7-a a Ligii a 3-a / Divizionarele buzoiene, favorite

de Andreea STROE
Sport  |
06.10.2017, 00:00
352

De la o nouă oră oficială de start, 15,00, vineri şi sâmbătă se dispută partidele rundei cu numărul 7 din cel de-al treilea eşalon fotbalistic. Suporterii buzoieni vor fi din nou la datorie, ambele noastre reprezentante urmînd să evolueze pe propriile stadioane. Vineri, CSM Rm. Sărat o va înfrunta pe Axiopolis Cernavodă, în timp ce sâmbătă Metalul Buzău se va duela cu Agricola Borcea. La prima vedere, divizionarele buzoiene sunt favorite şi au şansa să-şi mai adauge în clasament alte 3 puncte.

CSM Rm. Sărat – Axiopolis Cernavodă, vineri, ora 15,00

După eşecul usturător din etapa trecută, de la Techirghiol, în faţa Farului (0-4), CSM Rm. Sărat întâlneşte vineri o altă echipă din Constanţa. Elevii lui Marius Tîrîlă şi Sorin Bodoc primesc vizita celor de la Axiopolis Cernavodă, o formaţie cu un debut foarte bun de campionat, care i-a propulsat, la un moment dat, pe constănţeni pe primul loc în clasament. Râmnicenii sunt însă redutabili pe teren propriu, unde n-au pierdut până acum niciun punct. În deplasare, după două jocuri uşoare, la Borcea şi Traian, ambele câştigate, în primul meci mai tare, derby-ul local cu Farul, oaspeţii de astăzi au cedat cu scorul de 1-3. Deşi e clar că nu le va fi deloc uşor, fotbaliştii CSM-ului îşi pot depăşi vecina de clasament.

Metalul Buzău – Agricola Borcea, sâmbătă, ora 15,00

Mult mai abordabilă se anunţă partida de sâmbătă a Metalului, când, pe terenul sintetic va sosi Agricola Borcea, una dintre formaţiile din subsolul clasamentului. Elevii lui Vali Stan vin după o victorie de mare importanţă la Voluntari, care i-a urcat pe locul 3 şi au ambiţia de a nu părăsi prea curând podiumul. Adversara de sâmbătă nici nu se compară cu Unirea Slobozia, în faţa căreia Metalul a smuls o remiză in extremis, în precedentul joc de acasă, şi poate nici măcar cu colegele de judeţ din Modelu şi Olteniţa, depăşite de buzoieni în primele două partide de pe teren propriu. Mizăm, deci, pe o victorie a Metalului.

 

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 7-a, program:

• Vineri, ora 15,00:

CSM Rm. Sărat – Axiopolis Cernavodă

Delta Tulcea – Victoria Traian

Înainte Modelu – FC Voluntari 2

FCSB 2 – Unirea Slobozia

• Sâmbătă, ora 15,00:

Progresul Spartac – Farul Constanţa

Metalul Buzău – Agricola Borcea

CSM Olteniţa – Sportul Chiscani

 

Clasament:

1. Progresul         16 p.

2. Farul                16 p.

3. METALUL         14 p.

4. FCSB 2             13 p.

5. Axiopolis            13 p.

6. CSM RM. SĂRAT          12 p.

7. Slobozia          10 p.

8. Voluntari 2    8 p.

9. Modelu           6 p.

10. Tulcea           6 p.

11. Olteniţa        4 p.

12. Borcea          3 p.

13. Chiscani        0 p.

14. Traian           0 p.

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker