Reabilitarea Bazarului și transformarea acestuia în sediu al Primăriei este unul dintre obiectivele de investiții ale municipalității care au fost demarate recent, a anunțat primarul Constantin Toma într-o înregistrare pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook, înregistrare realizată chiar pe șantierul respectiv. Toma spune că speră ca ,,viitoarea primărie a Buzăului” să devină funcțională anul viitor, ,,astfel încât dumneavoastră, cetățenii buzoieni, să puteți lucra cu Primăria mult mai ușor, pentru a vă rezolva toate problemele așa cum trebuie și în timpul cel mai scurt”.

Primarul municipiului Buzău a trecut în revistă proiectele care se vor derula în Buzău începând de primăvara următoare: ,,Suntem într-o mulțime de șantiere la Buzău în acest moment; în viitorul apropiat, respectiv în această toamnă și, mai ales din primăvara anului viitor, vom avea foarte multe proiecte. Am semnat, la București, contractul pentru finanțarea tuturor școlilor și grădinițelor din municipiu pe Fondul de Dezvoltare și Investiții, ceea ce ne va asigura practic reabilitarea aproape totală a acestor instituții de educație buzoiene. Vom avea, probabil, orașul cu cele mai nou refăcute școli din România. Bineînțeles, în paralel, vom merge cu creșterea nivelului de educație prin tot ceea ce putem face în mod legal din partea Primăriei; a început în această toamnă prin digitalizarea completă a tuturor școlilor și, în premieră, a primei grădinițe, ­res­pectiv <Cei șapte pitici>. Am semnat contractele de reabilitare pe bani europeni a trei școli pe eficiență energetică, ceea ce este, de asemenea, un lucru important. De asemenea, ni s-au aprobat aproape 32 milioane de euro pentru refacerea străzilor și a parcărilor din municipiu, și sper ca, din primăvara viitoare, dacă vom lucra în forță până în toamna anului viitor, să apropiem asfaltarea așa cum trebuie în orașul nostru, pentru că, în continuare, chiar dacă s-au asfaltat peste 120 de străzi, aceasta rămâne principala problemă a Buzăului”, a spus primarul Constantin Toma într-o înregistrare video realizată pe șantierul de la Bazar, pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook.

Viitoarea Primărie a Buzăului

Gepostet von Constantin Toma am Montag, 14. Oktober 2019

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Mai nene, in secolul asta, inlesnirea relatiei cetateanului cu autoritatile, in primul rand, inseamna digitalizare, adica sa pot accesa diversele servicii on line. Asta inseamna, insa si functionari mai putini, raspunsuri scrise la solicitari (doar ca asa as putea dovedi ca nu sunt respectate termenele, legile, etc. si nu te mai poate plimba nimeni pe vorbe si false probleme). In conditiile astea, de ce se investeste in sedii megalomanice unde sa ma duc sa-mi platesc taxele???? Nu mai au loc functionarii in primarie? Caci, in afara de prima luna a anului, cand toti disperatii se inghesuie (in amintirea vremurilor demult apuse) sa plateasca impozitul, daca te duci dupa ora 13, nu mai e nici dracu la relatii cu publicul si poti rezolva totul in 5 minute!!!
    Frumoasa dezvoltare a orasului! Cu sediu nou pentru compania de apa si sediu pentru platit taxe. Are balta peste! Multi functionari (multi degeaba), salarii mari si confort pe masura. Trai neneaca. Doar de-aia-i contribuabilul contribuabil. Sa plateasca!
    Pe sistem KAISEN!
    PS. Eu unul nu voi calca in veci pe acolo! Las pe altii sa se simta fericiti platindu-si taxele si admirand opera arhitectonica a celui mai mare edil!

  2. Rugam insistent amenajarea str. SPIRU HARET …arata jalnic , plina de balarii , dar mai ales lipsa totala de BANCI unde sa se odihneasca copiii, elevii, parintii bunicii, pensionarii. tinand cont de faptul ca pe aceastra str. sunt gradinite, scoli,licee. S-au adus banci noi montate des, la molluri si acolo unde nu prea sunt necesare.

  3. Oricum Buzăul și-a schimbat fața de cînd cu noul primar.Cel care a fost s-a îngrijit doar de propria-i bunăstare.Ăsta-i adevărul,ce să-i faci.

Comments are closed.