Imediat după încheierea modernizării Căii Eroilor, vor demara lucrările în întreg municipiul, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul săptămânal către buzoieni pe care îl postează în format video pe pagina sa oficală de Facebook. El spune că vor fi reluate asfaltările, plombările, îngrijirea spaţiilor verzi, montarea de platforme de gunoi îngropate şi reabilitarea locu­rilor de joacă.

,,Aceasta (Calea Eroilor, n.r.) va fi o stradă-etalon pentru noi, ca buzoieni, şi sper ca toate arterele principale din Buzău să arate, la un moment dat, aşa, cu piste de biciclete, cu trotuare cu dale, cu cabluri îngropate, cu iluminat cu leduri, şi totul amenajat aşa cum trebuie, cu asfalt de calitate, adică o stradă cum trebuie să arate o stradă. După ce vom termina aici, în partea a doua a săptămânii, vom începe deja lucrul în tot Buzăul; am lăsat, într-adevăr, dar sper să fiu înţeles, şi parcurile, şi alte importante zone ale Buzăului, pe care nu am mai putut să le întreţinem aşa cum trebuie, dar de la jumătatea acestei săptămâni şi săptămâna viitoare vom intra în forţă în tot oraşul, atât cu asfaltarea, inclusiv plombarea gropilor din oraş, acolo unde mai sunt, îngrijirea spaţiilor verzi, platforme de gunoi îngropate, locuri de joacă şi aşa mai departe. Avem proiecte importante aici la Buzău şi sunt convins că, încet-încet, în viitorul an, le vom pune pe toate în operă”, a spus Toma.

El îi îndeamnă pe buzoieni să participe în număr cât mai mare la manifestările de Ziua Eroilor: ,,Vă aştept pe toţi la acest eveniment important din viaţa oraşului nostru. Miercuri va fi cea mai mare retragere cu torţe din istoria armatei române, din istoria României, cu deta­şamente internaţionale, apoi, începând cu ora 21,00, se va face comemorarea tuturor eroilor din cimitirul din Buzău, cu nume şi prenume, citite de elevi militari, iar numele eroilor vor apărea pe două panouri mari, astfel încât să onorăm jertfa lor de sânge, să ne aducem aminte de ei măcar acum, la o sută de ani după ce au murit cu arma în mână pentru demnitatea, pentru libertatea şi pentru unitatea acestei ţări”, a spus primarul Constantin Toma în raportul săptămânal către buzoieni pe care îl postează în format video pe pagina sa oficală de Facebook.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Puneti becuri pe strada Morilor in Smardan! Nu se vede nimic seara si imndicatoare la curbe la Mitropolia

Comments are closed.