Plombarea străzilor nereabilitate și refacerea trotuarelor pe aproximativ 110 străzi sunt acțiunile pe care municipalitatea le desfășoară în acest moment, a spus primarul Constantin Toma în ultimul raport către cetățenii municipiului Buzău pe care l-a postat în format video pe ­pa­gina sa oficială de Facebook.

,,Insistăm, în continuare, să acoperim toate craterele de pe străzile din oraș, în paralel am terminat deja proiectul privind refacerea a 182 de străzi, 42 de parcări și ­refa­cerea trotuarelor de pe toate străzile care au fost asfaltate anii trecuți și în acest an, peste 110 străzi. Voi depune acest proiect săptămâna viitoare, în cadrul acelui proiect, aprobat prin ordonanță de urgență, privind Fondul de Dezvoltare și Investiții. Bineînțeles că ne preocupă în continuare tot ce înseamnă îmbunătățirea vieții în orașul nostru, și chiar dacă s-au pierdut alegerile de către PSD, ca primar al Buzăului, ca administrație publică locală, ne facem treaba în continuare, chiar cu mai multă îndârjire, pentru a demonstra că se întâmplă lucruri deosebite în orașul nostru și, într-un timp rezonabil, într-un timp relativ scurt, sper să avem acel oraș definit de echipa de 40 de buzoieni pe care am condus-o drept oraș-magnet. Am început această acțiune de anul trecut și, încet-încet, proiectele, circa 70 de obiective, vor fi puse în aplicare în următorii ani, astfel încât Buzăul să se transforme ­ra­dical”, a spus Toma.

Acesta a prezentat și câteva dintre proiectele care urmează să fie puse în aplicare în următorul interval de timp: ,,În viitorul apropiat, vom începe licitațiile de achiziții publice atât pentru partea de încălzire la toate școlile, creșele și grădinițele din Buzău – Consiliul Local a aprobat deja studiul de fezabilitate -, vom relua licitația la Stadionul de Atletism, vom începe licitația pentru reabilitarea, revitalizarea dacă vreți, a Buzăului, prin punerea în ­va­loare a Iazului Morilor”, a precizat primarul în ultimul raport către cetățenii munici­piului Buzău pe care l-a postat în format video pe pagina sa oficală de Facebook.

,,De asemenea, îmi face mare plăcere și sunt onorat ca, începând de sâmbătă, 8 iunie, până pe 24 iunie, să vă invit la faimoasa noastră Drăgaică, care anul acesta face 241 de ani ­ates­tați documentar, și să sperăm că anul acesta vom avea o ediție mai frumoasă decât cea de anul trecut sau decât cea care a fost acum doi ani. Anul trecut ați fost peste 300.000 de buzoieni, iar acest lucru face să ne motiveze și mai mult să facem un lucru de calitate, și prin spectacole, și prin meșterii populari aduși, și prin produsele tradiționale care vor fi servite în cadrul programului de 16 zile de la Drăgaică”, a mai spus Toma.

Raportul săptămânal

Raportul săptămânal

Gepostet von Constantin Toma am Mittwoch, 5. Juni 2019

DISTRIBUIȚI
loading...

8 COMENTARII

 1. Vrăjeală marca PSD! A spoit orașul ici-colo cu ceva asfalt, și-n rest o da în bărci cu licitații, studii și promisiuni. Minciuni și iar minciuni, a avut destul timp sa facă mai mult, dar nu are cum, unde este psd-ul la putere, nu se face NIMIC.

 2. Chiar ca de mantuiala… e drept ca au acoperit gropile, dar e zgura amestecata cu pamant, la prima ploaie se duce tot si se face un strat de noroi si mai mare. Chiar nu controleaza nimeni lucrarile astea?

 3. In 2016 Dl Toma a venit cu mari promisiuni in 3 directii : atragere de investitii ( 0 rezultate ) , rezolvarea asfaltarilor in 4-5 ani ( s-a facut foarte putin ) si infiintarea unui aeroport pentru marfuri ( nu se va realiza nici peste 50 de ani) Care va fi propunerea PSD pentru urmatoarele alegeri ?

 4. alooo
  nenea Toma
  mergi pe OLTULUI sa vezi ce frumoase sunt trotuarele
  vezi cum ne duci cu minciuna folosind presa bine platita din banii nostri???
  bine punctat doamna MONICA si MITICA DE LA PIATA(CA TOT VENIT VB DE PIATA, DE 3 ANI NENEA TOMA AI SPUS CA FACI,CEVA PT ACEI OAMENI CARE TREMURA DE FRIG, TREMURA IN ACELASI TIMP CU MARFA DIN „DOTARE”

 5. Minti-ti cu nerusinare . Plombari facute de mantuiala ( ca si reabilitarile complete -vezi Marghiloman) , restul povesti de adormit copiii . Du-te nene si lasa-ne – esti prafffff . Ne-am saturat de vorbarie , la laudat nu te intrece nimeni .

 6. Mai bine ati curata orasul de buruieni… chiar si arterele principale arata ca o jungla… peluzele blocurilor, „gardurile vii” din jurul spatiilor verzi sunt napadite de buruieni chiar si de o jumatate de metru inaltime, iar dl primar abereaza despre „orasul-magnet”!… da, probabil ca este un magnet pt tantari, capuse si alte insecte care ne vor face viata amara in vara aceasta! Cum naiba are parte orasul asta numai de astfel de „gospodari’?

  • Dacă nici acest OM nu se străduiești sa facă ceva pt acest oraș ,atunci sa-l aducem înapoi pe Bosco și ai lui! Răbdare și înțelegere , oameni buni! După jaful lăsat in urma de predecesorul d lui Toma nu se pot face minuni peste noapte. E ușor sa aștepți “sa ți se dea “ ,dar noi ce contribuție avem?

 7. Cu caldura pentru micro 14 cum faceti Domnule Primar ???Trece vavara si in toamna cand vine frigu va ia prin surprindere , stau la camerele de camin ale filaturi , ce ne puteti spune ???

Comments are closed.