În jur de 40 de străzi din zona Broşteni, Dorobanţi I şi II vor fi reabilitate în acest an, concomitent cu amenajarea locurilor de joacă şi amplasarea platformelor de gunoi îngropate, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul săptămânal către buzoieni pe care îl postează în format video pe pagina sa oficială de Facebook. El spune că o asemenea operaţiune nu a mai fost realizată din anii ’80, ţinta finală fiind aceea a încheierii asfaltării municipiului în anul 2020.

,,Astăzi vorbim despre asfaltarea în Dorobanţi II, Dorobanţi I şi Broşteni. Nu putem face deocamdată trotuarele – deoarece în viitor va fi o lucrare mare de canalizare acolo -, dar le vom reabilita; nu s-a întâmplat niciodată acest lucru din anii ’80. Practic, avem în jur de 40 de străzi, 20 de străzi numai în această zonă din Dorobanţi II; tot în această zonă vom finaliza foarte curând şi şapte platforme de gunoi îngropate, locurile de joacă. Deoarece săptămâna viitoare începe şi şcoala, doresc ca la Liceul <Alexandru Marghiloman> să facem şi reasfaltarea terenului de sport. Este un efort pe care îl facem pentru a ajunge – sper la sfârşitul anului viitor, începutul ­anu­lui 2020 – să terminăm de asfaltat tot ce este în Buzău, aşa cum am promis şi atu­nci când am devenit primar al municipiului”, a spus Toma.

Acesta a mai spus că achiziţiile societăţii Urbis Serv încep să îşi arate roadele: ,,Încet-încet ne organizăm din mers şi cu această societate a Primăriei, Urbis, pentru a deveni din ce în ce mai performantă; s-au luat utilaje de trei milioane de euro, inclusiv cea mai bună staţie de asfalt care există în România acum – asfaltul pe care îl turnăm acum este produs de această nouă staţie -, precum şi alte utilaje performante care să ne ajute să avem atât productivitate, dar mai ales calitate în asfaltarea străzilor din municipiul nostru”, a spus primarul Constantin Toma în raportul săptămânal către buzoieni pe care îl postează în format video pe pagina sa oficială de Facebook.

DISTRIBUIȚI
loading...

5 COMENTARII

  1. Să se facă trecerea primarului la următorul mandat,prin sondaj de opinie,semnături,iar banii irosiți pe campanii politice și alegeri electorale să se ducă acolo unde este nevoie stringentă de ei.Omul gospodar,se cunoaște de la o poștă,nu îi trebuie încă odată confirmare pentru ceea ce se vede cu ochiul liber și critic al cetățeanului.

  2. Dupa anii precedenti, inca un an irosit in domeniul asfaltarilor Se trage de timp si cu cele 43 strazi de pamint iar Urbis is va incheia anul pe aleile din cartiere – sa iasa numarul de 100 strazi; De la refacerea strazii Democratiei nu s-au mai refacut strazi ( terasament,trotuare cu borduri etc)

  3. Este ptr. prima oara cand un primar face ceva. Si nu numai asfaltari ci si alte lucruri care niciodata nu se lua in calcul. Era o tiganie totala si oriunde te duci se vede ceva nou si aranjat astazi, fie ca vorbim de piete, de centru, de basii si muzica proasta de pe „sporturilor ” si parc, de ornamente florale si stradale, etc. asta numai ce se vede si cu toate astea, de te urci intr-un autobus, babalacii doar critica si nu cumva sa i-i contrazici ca ti-ai dat foc. Babalaci , ce primarul se stradue sa le aduca numai bine si confort gratis pe autobuse. Sunt suparat foc ca numai cu un autobus poate circula. Ei doreau o gratuitate totala si vroiau plimbari la nesfarsit, incepand de la primele ore ale diminetii. Ca nu ai loc de ei si le plac inghesuielile si incep chiar cu autobusele, cu supermarcherurile, la C.E.C. , oriunde si prostul obicei de pe timpul trecut il au si acum. Chear de nu are pe nimeni in spate ei imping si te deranjeaza cu sacosa , cu geanta, etc., parca ar fi la fostele cozi, cu tacamuri de pui. La primarie, in ptrima zi lucratoare incep cozile la taxe, numai babalaci, ca si cand nu ar fi timp pana la 31 Martie, cand ar fi ultima zi unde te incadrezi cu un scazamant. Dar nu-i locsor in oras sa nu fie o „coada” de pensionari. La experimentala , de treci pe acolo, la ora 07 ei pazesc ghereta, care deschide la 09 . La CEC la fel , tot la 09 deschide dar ei stau acolo de la 07, 30. Piata mare este plina ochi, in fiecare zi, de batrani, aceiasi, continuu si se uita si se uita si incurca, si iar vin si iar vin , ai zice ca este singurul loc din judet unde se vinde legume. Asa ca deschideti ochii, primarul a rezolvat multe probleme cetatenilor. Oare s-a uitat de Boscodeala si de Mocanu ? Ei nu au facut in 15 ani cat a facut Toma in 2 ani si nu se opreste aici. Cei pomeniti ultimii, se gandeau continuu ,cum sa amageasca cetatenii, cu pungi de malai, cu felicitari de zile crestine, cu pixuri sau cipilici si o faceau prin tot judetul, stiau sa pacaleasca alegatorul. Ei in speta nu le era grija de cetatean ci de data cand trebuia sa vina la ales. Niciodata nu s-au gandit la binele comunitatii , ci doar la ei si mult au furat si mult s-au jucat cu banii.

    • Eu zic că Tomiță va fi primar pe viață, cum este Xi președinte pe viață! Să nu mai cheltuim banii de pomană pentru alegeri, cu banii economisiți mai asfaltează Tomiță încă 10 străzi!

Comments are closed.