Scene de un penibil absolut, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, avându-l în centrul atenţiei pe buzoianul Adrian Mocanu. După cum este ştiut, acesta a votat în favoarea legii de modificare a Codului Penal, gestul său stârnind reacţia preşedintelui Partidului Mişcarea Populară – formaţiune pe listele căreia a candidat în decembrie 2018, dar pe care a părăsi­t-o, în urmă cu o săptămână, în favoarea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor -, care a anunţat pentru a doua oară, că îl va exclude pe Mocanu din PMP.

Aceasta după ce un grup de deputaţi ai Uniunii Salvaţi România a tăbărât asupra lui Mocanu cu telefoanele mobile pentru a-l filma, aceştia fiind convinşi că este un intrus, trimis de oamenii puterii să voteze pentru vreun parlamentar absent. Momentul a fost imortalizat video de către deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu, care a postat pe pagina sa oficială filmuleţul, cu explicaţiile de rigoare: ,,Trădătorul! Codul Penal a fost făcut praf astăzi de gaşca de mafioţi din PSD-ALDE şi cu sprijinul unor trădători de ultimă oră. Individul din imagine este Adrian Mocanu care în exact ziua votului şi-a vândut conştiinţa pentru gaşca penală a lui Dragnea. Am înregistrat acest moment într-o clipă de uluială a colegului meu Ionuţ Moşteanu, care cerea vehement evacuarea din plenul Camerei Deputaţilor a lui Mocanu crezând că este un om pus de PSD să voteze în locul altui coleg. Ne-am lămurit în final că Mocanu şi-a trădat în ultima clipă colegii din PMP şi mai ales electoratul, cu maximă ticăloşie. Ar mai fi trebuit 3 voturi să-i oprim (…)”.

Lăsând la o parte comicul situaţiei, o concluzie este clară: Adrian Mocanu nu este cunoscut printre colegii săi din Camera Deputaţilor. Un argument în favoarea acestei afirmaţii este acela că, în acest mandat de parlamentar, el a vorbit fix 34 de secunde, la depunerea jurământului, şi a fost prezent la 774 voturi în plen. Pentru comparaţie, de exemplu deputatul social-democrat Dănuţ Păle a votat de 3.094 ori din decembrie 2016 şi până în prezent, iar liberalul Cristinel Romanescu, de 2.406 ori în acelaşi interval de timp.

Trădătorul!Codul Penal a fost făcut praf astăzi de gașca de mafioți din PSD-ALDE și cu sprijinul unor trădători de ultimă oră.Individul din imagine este Adrian Mocanu care în exact ziua votului și-a vândut conștiința pentru gașca penală a lui Dragnea.Am înregistrat acest moment într-o clipă de uluială a colegului meu Ionut Mosteanu care cerea vehement evacuarea din plenul Camerei Deputaților a lui Mocanu crezând că este un om pus de PSD să voteze în locul altui coleg.Ne-am lămurit în final că Mocanu și-a trădat în ultima clipă colegii din PMP și mai ales electoratul, cu maximă ticăloșie.Ar mai fi trebuit 3 voturi să-i oprim…PSD a cumpărat la bucată și câțiva deputați de la minoritățile naționale.Trădători.Urmează să sesizăm la Curtea Constituțională aceste mizerii și Președintele să își facă datoria.PSD și ALDE distrug România, trebuie să ne opunem cu toată puterea, voi în stradă, noi în Parlament.

Gepostet von Deputat Emanuel Ungureanu am Mittwoch, 4. Juli 2018

DISTRIBUIȚI
loading...

8 COMENTARII

  1. @Pixelu albastru, cati bani iei de la borfasii din psd sa mănânci c… t? Se vede ca in bila pe care-o porti pe umeri, este un vid total!Tu cunosti aceasta nulitate ajunsa deputat, de-i iei asa de inversunat apararea sau esti vreun pupicurist platit, cu zahar, faina si ulei?

    • Tizule, ai rămas încremenit în propaganda anilor ’50! Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră! N-am nicio treabă cu borfașii din psd și neprihăniții din pnl. Dar, hai s-o spunem p-aia dreaptă! Dacă singurele lucruri care i se pot imputa lui Dragnea sunt comicăria din dosarul referendumul, angajarea celor două pesediste la stat și transferul de la stat la stat din dosarul Belina, s-ar putea să avem de-a face cu cel mai cinstit om din România. Dacă nu-i așa, atunci de ce oare n-au ieșit până acum la lumină „marile afaceri de corupție” despre care doar se vorbește? Din două, una. Ori n-au fost, ori sunt unii intangibili implicați și se pune batista pe țambal, ori a fost Dragnea prea deștept și nu s-a suflat nicio vorbă. Dacă se adeverește primul caz trebuie să fii de acord cu mine că Dragnea este cel mai necorupt politician român. Dacă nu, în oricare dintre celelalte situații, toți factorii implicați în lupta anticorupție trebuie să plece urgent. DNA-ul din formula actuală a discreditat ideea de anticorupție, fiind de fapt cea mai coruptă instituție. DNA-ul trebuie desființat și refăcut de la zero!

  2. Butoi ambulant,,în care plutește un imens vid de conștiință.Cum Doamne-iartă-mă,auajuns incompetenții aștia în parlament? Prin ce mârșăvii s-a strecurat, specimenul ăsta?

    • Păi dacă tu, un geniu, nu vrei să intri în politică! Condiția esențială ca să câștigi la loto este să cumperi bilet! Mocanu a făcut primul pas. A intrat în politică. Restul, a venit de la sine, iar tu, cetățene, un geniu, te miri ca curca-n crăci de traseul personajului!

  3. scursura asta n-ar fi trebuit sa ajunga int-un parlament de oameni normali dar ca el maisunt inca 300

    • Tu erai mai potrivit. Unicul max parlamentarul! Lumină din lumină, miezul din fanta!

  4. Martafoiul de bani gata, are chip de interlop si de aici confuzia. Mai ales ca acolo la cipilica circumferinta capului este f. mica, producand ptr. un om normal nedumerirea.

Comments are closed.