• Smiley: ,,Din punctul meu de vedere eşti una dintre cele mai bune voci din concurs”

Un nou moment de glorie pentru buzoianca Dora Gaitanovici pe scena de la Vocea României. Artista de 18 ani a impresionat în prima sa gala live, de pe doi decembrie, reuşind, pe baza votului publicului, să meargă mai departe în semifinalele programate pe data de 7 decembrie.

Romaniţa Fricosu din echipa lui Tudor, Dora Gaitanovici din echipa Irinei, Mădălina Coca din echipa Andrei şi Bogdan Ioan din echipa lui Smiley sunt cei patru cei mai talentaţi concurenţi care şi-au adjudecat locul în semifinala ce a avut loc chiar de Ziua Naţională a Ro­mâniei. Iniţial, opt concurenţi au urcat pe scenă pe 1 decembrie şi au cântat numai melodii în limba română, încântând publicul şi antre­norii cu reprezentaţiile lor puternice, pline de emoţie. Dora a avut iar un moment de glorie, atât antrenoarea ei, cât şi Smiley, Andra şi Tudor au apreciat-o ca având una dintre cele mai bune voci din concurs.

 „Ai o voce foarte bună, ai o interpretare sigură, ai împrumutat ceva şi din stilul Irinei, bravo! Din punctul meu de vedere eşti una dintre cele mai bune voci din concurs”, a spus Smiley. „Tu orice ai cânta, iese impecabil!”, a completat şi Andra. „Eşti o bună demonstraţie că un cântec românesc poate fi dus către o orchestraţie pop-rock, este o mişcare foarte bună a Irinei, mi-a plăcut momentul extins”, a apreciat şi Tudor. „Momentul tău a fost atât de unic şi special încât o să-l ţin minte ca pe o iubire neconsumată”, a punctat şi antrenoarea Irina.

 „Mulţumesc că aţi fost alături de mine”

Piesa aleasă de Irina pentru buzoianca a fost „Când s-o împărţit norocul”, iar după interpretare şi votul publicului, Dora le-a mul­ţumit tuturor pentru că au susţinut-o şi i-au „dat aripi” pentru următoarea etapă.

„Mulţumesc din tot sufletul celor care au fost alături de mine în acest moment frumos şi încărcat de emoţie al vieţii mele! Mi-aţi dat aripi în această seară! V-am simţit atât de aproape încât am reuşit să trec cu brio de această încercare dificilă! Mulţumesc şi ne revedem săptămâna viitoare!”, a scris Dora pe pagina ei de Facebok.

Vinerea aceasta, de la 20,30, emoţiile cresc pentru semifinaliştii Vocea Ro­mâniei! Cei patru-, Romaniţa, Dora, Mădălina şi Bogdan- se vor alătura celorlalţi patru concurenţi de săptămâna trecută-, Alma, Alexa, Renate şi Vitalie- iar împreună cu antrenorii lor, îşi vor alege piesele şi vor începe pregătirile pentru urmă­toarea etapă a competiţiei, pentru a impresiona publicul cu momente extraordinare.

Miza este foarte mare, iar concurenţii sunt hotărâţi să dea totul şi să demonstreze că merită să ajungă în marea finală şi să câştige marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Vineri, 7 decembrie, telespectatorii îşi pot alege finaliştii prin sms la numărul 1200 (tarif 1,19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

DISTRIBUIȚI
loading...